IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 18.11.2008 18:16

NETTI ON TULLUT TAKAISIN

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <33333333


oli muuten ps melko mielenkiintonen toi viimeviiikko ku olin vaa kotoo kipeenä ja netti ei toiminu

voi gsusSunnuntai 09.11.2008 19:22

tulipa taas ikävä viime kesää

ahhTiistai 04.11.2008 00:12

ON TOI MAIJU VAAN NIIN VIISAS (kerranki)<3

ääää-äMaanantai 03.11.2008 00:28

kopioithan !
eläinten takia

Kun silmiimme joutuu shampoota Head and Shoulders tai PanteneProV, huuhtelemme äkkiä tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo aiheutti aikaisemmin kipua toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui
vain pieni pisara, sen sijaan albiino-kanin silmälle sitä kaadettiin teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut mahdollisuutta hieroa tämän kirvelevän tahmeaa ainetta pois: ensinnäkin kanilta puuttuu kyynelnesteen eritys ja toisteksi hänen liikkumisensa on
estetty. Kun silmää kirvelee, minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoo pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin eläimiltä katkeaa selkäranka ja kaula, kun ne yrittävät päästä karkuun.

Mainokset kertovat meille jatkuvasti, että ihmiset jotka eivät käytä astianpesuainetta nimeltä Fairy, menettävät hyvin paljon (aikaa, mahdollisuuden pitää hauskaa, rahaa jne). Mutta ehkäpä juuri nämä ''epäsivistyneet'' ihmiset, heidän tietämättään, toimivat koe-eläinten parhaaksi: he eivät osta Fairyä ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineilla. Kun olette syönyt liikaa raskasta ruokaa, tunnette olonne todella pahaksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruoansulatusta. Mutta kuvitelkaapa, jos teidän mahalaukkuunne viedään putken kautta litra Fairya!

Ariel -pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävää suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta kuvitelkaapa, miltä tuntuu marsuilta, kaneilta, koirilta, kissoilta ja muilta koe-eläimiltä, kun niiltä poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperia apuna käyttäen ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuutemme, kun kaaduimme asfaltille ja vahingoitimme polvemme. Tosin silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta.

Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testauksen eläimillä vähentämiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Vuoteen 2013 mennessä suurin osa eläinkoemenetelmistä kielletään.

Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista Lumene, Nivea, Herbina ja Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Clarins, IsaDora sekä Revlon eivät myöskään kannata eläinkokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan koe-eläimillä. Tämän vuoksi edellämainittuja merkkejä kannattaa suosia.

Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä tuotteiden testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun (Gillette Company), Procter and Gamble, Colgate-Palmolive (Ajax, Hill's Pet Nutrition, Mennen, Palmolive), Coty (Calvin Klein, Rimmel), Gillette, Johnson and Johnson, L'oréal, MaxFactor, Oral-B, Pantene ja moni muu.

Muistakaa: joka ikinen ostamanne pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide, jokainen tuubi Oral-B:tä, jokainen Pantenen hiustenhoitoaine, kaikki Palmoliven käsisaippuat tai L'oréalin meikkivoiteet ovat turhien ja julmien eläinkokeiden rahoittamista. Jos ostatte eläinkokeita hyväksyvien yrityksen tuotteita, hyväksytte vapaaehtoisesti julmien eläinkokeiden käytön. Sen sijaan jos hankitte vaihtoehtoisia ja inhimillisiä testeusmenetelmiä käyttävien yritysten tuotteita, autatte vähentämään hirveää julmuutta.

Kopioi tämä päiväkirjaasi ja laita nimi alle jos olet eläinkokeita vastaan :

n0nn4, ssaimi, [Randa], Likasukka, palikka, Arielle, ^tokyo^, Suuuviii, evomoi,-jennn-, -låurr , Iyashii_Hito,werkku^^, ppiiq`, LUONNEHÄRÖ , mmmm``,Ir^^, cammm-,Hänna`, äliis, ^Isshi^, Chakra^^, jässuu , MMILLAMILLA, SSSESSI, try, idz, Eltsy, RRONJAU, we-, ronjAu`, mmii--, hanoi`,
jjennimo , emmiä` , p-pinja , [saana , laursq, arasmaringo, sorrows,

üüLauantai 18.10.2008 21:40

"Tuomioistuin on hylännyt entisen Nebraskan osavaltion senaattorin Ernie Chambersin kanteen. Chambers halusi haastaa jumalan oikeuteen, mutta tuomioistuin katsoi, ettei jumalaa voi haastaa oikeuteen, sillä hänellä ei ole kirjattua kotiosoitetta.

Chambersin mukaan jumala on terrorisoinut häntä ja hänen äänestäjiään Omahassa "aiheuttaen kuolemaa ja tuhoa miljoonille maan asukkaille".

Chambers kertoi halunneensa haasteella kiinnittää huomiota siihen, että kaikki, niin rikkaat kuin köyhät, ovat tasa-arvoisia lain edessä.

Douglasin piirikunnan tuomari Marlon Polk muistutti hylkäyspäätöksessään osavaltion lain mukaan asianomistajan ja vastaajan on tarvittaessa voitava tavata, jotta haaste voidaan siirtää eteenpäin. "Sellaista ei kyseisen vastaajan kohdalla voida koskaan toteuttaa", Polk perusteli.

Chambers on luottavainen, että hänen viestinsä on nyt kuultu. "Koska jumala tietää kaiken, hän tietää myös tästä kanteesta", Chambers sanoi."


http://www.hs.fi/maailmanihmisia/artikkeli/Ex-senaattori+haastoi+jumalan+oikeuteen+Yhdysvalloissa/1135240287981

@:-)Tiistai 14.10.2008 19:01

ich habe einen Turban

LONDON CALLING ! <3Maanantai 22.09.2008 18:27

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.09.2008 01:55

(Y) silmälasit paskaks

ei siin viel mitää mut ku vast maanantai voi mennä hankkii uusii ja sit niitten tuleminen kestää, ja olin muutenki aatellu hankkii uudet. ja mul on 23 parii piilarei jäljel

MUT SIT

ylihuomen luokkakuva --> piilarit kehii ---> en näytä yhtää iteltäni ja en voi niin kauheest mitää meikata ja sit en osaa enää kauheest laittaa niit ni silmät punottaa ku joudun käplää niit


ei onneks vituta tai mitää

maaimalloppuKeskiviikko 10.09.2008 01:47

HUOME KUOLLAA KAIKKIps mul on sillo yhteiskuntaoppii