IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 21.01.2008 13:51

nonni eiku sitä vaan et sain töitä :) meinasin et oisin tosta maaliskuulta alottanu, mut sieltä sanottiin et ja höps ku tuut keskiviikkona ja perjantaina ja katotaan sit koulun ehdolla jatkoja ja oot tietysti sit koko kesänki eikös vaan :D no mää sit sanoin et mjahas no tehdään sillai sit. eli hurraa ja koulu- ja rahahuolet ratkes nips naps vaan. sen sijaan tilalle tuli entistäkin pahemmat kela-huolet, muuuuut... :D et ei ny muuta si ku ämmävaivasia hoitamaan vaan, jes! saan sopivasti si työkokemuksen tuolta hyväksluettua, ni vähenee hiukan toi harjottelujen määräkin. kyl mää aika onnellinen ny vaan olen.
samaten oon onnellinen siitä et illalla ku menin nukkuu ni oli harmaata ja ankeeta eikä yhtään lunta ja aamul ku heräsin ni oli 15cm ja edelleen oikeen sakeesti tuprutteli lisää!

[Ei aihetta]Perjantai 18.01.2008 17:55

päässäni muhii mahtava juoni johon liittyy lentolippujen varaamista..

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.01.2008 12:41

moon kipee ja yksin kotona, eikä o yhtään kivaa :(

[Ei aihetta]Perjantai 11.01.2008 15:41

huoh, liian aikasin taas tuulettelin helppoa kevättä.. uusiks meni kaikki suunnitelmat ja hermot on nyt aika koetuksella. ensinnäkin koulun piti kestää 1,5v. no koulu ei pysty järkkäämään asioita sillai, joten kestääki ny sit 2v. toiseks piti olla se 3vkon harjottelu keväällä. no, se perutaan ja sen sijaan mun pitäis hommata itteni nyt sit gynelle oikeen töihin vähintään 3 kuukaudeks mikä sit taas tarkottaa sitä et en pal opintotukia saa nostaa koko vuonna, en ees syksyllä jollon oon 100% taas koulus ja jatkuvasti harjotteluissa eli en ehdi tekee yhtään palkkatöitä. hiton kiva. saas nähdä millä sitä sillon eletään sit.. niin ja se vielä et opinnäytetyön piti mennä suoraan hyväksluettavaks, mut kappas ku ei menekkä sit vissiin. kyl hienoa on ku oppilaitos osaa järjestää asiat opiskelijoiden kannalta mahdollisimman hyvin.

[Ei aihetta]Torstai 10.01.2008 18:51

no niin tajusin just et vuonna 1990 syntyneet täyttää tänä vuonna 18... ai kauhia... ihan ko en muutenki ois ny jo viime aikoina tuntenu itteäni tarpeeks vanhaks :D

ja on muuten sit aivan historiallisen vaikeeta ollu totutella olemaan taas koulus. millään meinaa osata istuu yheksää tuntia putkeen hiljaa paikallas ja tuijottaa jotai powerpointtei. puoltoist tuntiaki on jo työn ja tuskan takana... mut kait sihe oppii taas. vaik toisaalta ei pal kouluu oo kyl ny kevääl ainaka mul tiedos ku kahtena päivänä viikos vaan harjottelun alkuun asti. sit kokonaista 3vkoa pilipali-harjottelua joka loppuu 7.4. ja sen jälkeen ei näillä näkymin o koulua enää ollenka täl kevääl. ellen sit ala haalia sihe kohti sil mielel opintoja et saisin nopeemmin si paperit tuolta puljusta ulos. huomenna selviää asioita paljon ku vihdoin ja viimein pääsen tutor-opettajan juttusil selvittämään et mitä hittoa mun ylipäänsä tarttee tuolla suorittaa ja mitä ei.

mut ny oon naatti joten meen syömään ja sit vähä makkaamaa :)

[Ei aihetta]Torstai 10.01.2008 13:03

polla hajoaa koulun kans. kyl niin hankalaa on tää alku, et huh.

[Ei aihetta]Maanantai 07.01.2008 18:48

nonni olen nyt sit virallisesti lapsenpäästäjäkoulus :) se oli päivän ainoa hyvä uutinen.
huonompi uutinen oliki sit se et eka tentti on HUOMENNA. tenttikirja makso 82e ja on 1000-sivuinen abouttis. tenttiin tulevia sivuja en saa mistään selville, koska koulu tyri koko homman. et meen nyt aamulla klo 9 sit aika viisaana sinne tenttimään. onnea mulle... ihan ku sinne ei koskaan aiemmin olis kukaan mennyt tällee yhden tutkinnon suorittaneena, tai ainakin ne kaikki oli siellä aivan auttamattoman pihalla ku koitin selittää et en nyt tosiaan aio uudestaan niitä sairaanhoitajan opintoja käydä vaan menisin nyt siihen kolme vuotta sit alottaneiden ryhmään kiitos. argh...!!! mut ehkä tää tästä joskus vielä järjestyy. se vaan et pitäis keväällä joku harjotteluki olla mut mulle ei tietenkä o mitään harjottelupaikkaa. voi päh sentään. jos ikinä lapsenpäästäjäks valmistun ni hypin ilosta.

[Ei aihetta]Maanantai 07.01.2008 10:35

ekan koulupäivän alkuun 1h 25min. jännittää pirusti.

[Ei aihetta]Perjantai 04.01.2008 12:25

nonni ei kauaa kestänyt siinäkä et aletaan kosiskella takas töihin :D eilinen oli eka päivä et olin antanu luvan soitella ni kappas ku eikös tänään sit soinu puhelin et pliis pliis tuu viikonlopuks töihin :D ja minähän menen, rahanahne paskiainen kun olen.

mut hurrå sitä ennen pannun ja eetun tänne tulemiselle!

anna järvinen - helsinkiKeskiviikko 02.01.2008 14:29

siinäpä vasta biisien biisi! suosittelen kaikille :)