IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.03.2008 10:16

nonni kivvaa oli aamul herätä ny si aamulla klo 5 sen takia et kännykkä oli niin älykäs rakkine et siirsi itte ittes kesäaikaan vaik mää olin jo illal nukkumaan mennessä sen siirtänyt.. olin töihin jo lähdös mut onneks rannekellosta sit huomasin et jahas se näyttää vielä vanhaa aikaa 4, et enpä kiiruhda vielä mihinkä. kirottu nykyteknologia.

[Ei aihetta]Lauantai 29.03.2008 19:56

mää en malta odottaa reissuun lähtöä ja viel on ekaanki reissuun 4kk ja toiseen vielä 8kk... huoh, miten tän odottamisen kestää :/ nii ja muuten lisättäköön et sen brasilian lisäks haluan tansaniaan serengetille.. iso huoh. en oikeasti pysty ehkä koskaan ottamaan mitään asuntolainaa tms ku kaikki mitä mukamas tienaan ni menee suoraan lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen tileille :D
niin ja äh tartti vaihtaa työvuoroja sillai et pitää mennä aamuseiskaks töihin ja tietysti just ny ku ens yönä siirretään kelloja. tää on niin tätä. ja ku kelloja siirretään toiseen suuntaan ni siihen si tietenkä ei osu aamuvuoroa vaan yövuoro. tämmösestä kohtalon ivasta en pidä. saatan myös olla huomenna töissä aika zombi. tänäänkin jo juttujen levottomuus hipo maksimia.. :) onneks ei ollu iltavuoro tänään kuitenka, ois harmittanu aamulla vielä enemmän.
nonni ja nyt painelen valmistamaan herkullista kanaa illalliseksi itselleni :) sikäli kivaa olla yksinään, et saa laittaa just sitä ruokaa mitä mieli tekee. joona aina nirsoilee, senkin mokoma.

[Ei aihetta]Perjantai 28.03.2008 00:15

hitto. tajusin just et täytän ens vuonna 25! :O wanha mikä wanha...

ps. nyt on komia buddha <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.03.2008 12:52

haluan brasiliaan. haluan myös et lakkais toi himpskutin lumimyräkkä. ja haluan myös päästä töistä kotiin ja kaupungille ja ostamaan komiaa buddha-patsasta ja sit vähä inno-homoilemaan kotti :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.03.2008 00:22

kokonaisvaltainen väsymys.

[Ei aihetta]Lauantai 22.03.2008 21:50

voi ikea...! :S

[Ei aihetta]Lauantai 22.03.2008 01:11

hemmetin influenssa. koko pääsiäisen kaikki keikat peruttu ja nyt ketuttaa aivan vietävästi. joonaa vielä enemmän, se raukka on ihan maansa myynyt :( piti lähteä tänään viihteelle, mut oli molemmat joona ja jami niin maissa et ei sit lähdettykään.. mua sentään piristää hiukan se, et huomenna ikeaan mut joonaan ei tunnu oikein mitkään piristysmetodit tepsivän.. eikä ihme - hitto vieköön minkä takia se tauti nyt iski kun oisivat tavastialle päässeet...!? toivottavasti järjestyy uus keikkapäivä ja vielä kiitos mielellään niin et mäkin pääsisin sitä keikkaa kattomaan. työvuorot toukokuun puoleenväliin tehty, että on kyllä uskomaton mäihä jos vapaaseen viikonloppuun se keikka sit joskus sattuu osumaan.. voi itku ja hammastenkiristely.
niin ja sitäki piti äsken vähän itkeä tirauttaa ku sain (taas kerran) frendien koko tuotannon loppuun, hitto se viiminen jakso on joka kerta yhtä paha mulle... :D
no nyt nukkumaan, ei jaksa tämmöstä mörökölleilyä enää :/

[Ei aihetta]Torstai 20.03.2008 12:44

h niinku hajottaa...!

[Ei aihetta]Maanantai 17.03.2008 17:06

haluaisin tietää et miten laiska oikein on mahdollista olla? että olenko mahdollisesti saavuttanut jo maksimitason?

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.03.2008 00:56

kiittämättömyys on maailman palkka. joinain päivinä (kuten tänään) palaa niin paljon hihat siihen että perse ruvella ja hiki virraten toisia palvelen ja elvytän ja lääkitsen ja hoivaan ja kaivelen millon mitäki ruumiinaukkoja ja siivoan kuset ja paskat ja oksennukset ja veret ja limat ja muut eritteet arkena ja pyhänä, yöllä ja päivällä, ilman taukoja, ylitöikseni, naurettavalla palkalla eikä edes kiitosta kuulu ku parempaa PALVELUA vaan vaaditaan. hyvä uravalinta, johanna, todella hyvä... note to self: mitä jos harkitsisit vielä jotain muuta ammattia.. näillä fiiliksillä on hienoa käydä nukkumaan näin iltavuoron päälle ja huomenna taas sitten aamuvuoroon töihin <3

onneks on niitäkin, jotka jaksaa aidosti olla kiitollisia meidän tekemästä työstä.