IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 26.07.2008 23:13

täydellisten miesten luettelosta unohtu olennaisin! hitto! oon ollu ihan koomassa ku sitä kirjottelin vissiin nimittäin beckhamin davidin pitäis komeilla listan kärjessä tietysti :) ja sit myös lisätään vielä ashton kutcher ja josh hartnett.

[Ei aihetta]Lauantai 26.07.2008 18:32

työt on ny täten virallisesti loppu ja se tarkottaa vain yhtä asiaa: LOMA!! :) kokonaista kaks viikkoa ilman töitä ja koulua! jes jes :) huomenna mökille, reilun viikon päästä kyprokselle. kyl tätä sit onki odotettu! <3

täydelliset miehetTorstai 24.07.2008 02:41

brad pitt
matthew mcconaughey
jude law
orlando bloom
alejo sauras
usher
jesse spencer
jack sparrow (mut ei johnny depp :D)


no niin ketäs muiden listalta löytyy? anna on ainaki täydellisen eri mieltä, entäs muut? :D tunnustuksia!!


lisäys: janne gilbert relander :D

[Ei aihetta]Maanantai 21.07.2008 19:47

hyvää tuplanimpparia mulle! kiitos!

[Ei aihetta]Perjantai 18.07.2008 11:57

joku sit hei estäkää mua ennen ku näytän tältä: http://blackhole.falloutmedia.com/wp-content/uploads/ears_1.jpg

[Ei aihetta]Perjantai 18.07.2008 11:11

nukuinki vain noin yhden päivän.

[Ei aihetta]Torstai 17.07.2008 12:14

valvottuani 2,5vkon aikana 9 yötä voin kertoa että nyt väsyttää hieman ja aion nyt nukkua ehkä about muutaman päivän. vieläkin soi soittokellot päässä koko ajan, ärsyttävää. maanantaina vasta seuraava työvuoro. pfhuuh. viis työvuoroa enää, sit se rutistus ois tältä erää siinä. pari viikkoa lomaa ja sit koulunpenkille. päh. toivottavasti sais kuitenki koulun ohessa töitäkin hiukan paiskoa ettei pääse tyhmistymään liikaa.
pitäis opiskella espanjaa. siis enemmänkin ku mitä serranot opettaa :D ja pitäis myös kerrata ranskaa. en enää suoriutunut le mondesta niin kuin ennen. ai ai ai. ruostuu taidot kun ei käytä. harmillista.
no mitä kaikille muille kuuluu? :)


ps. luin herra ylppö & ihmiset -yhteisön kommentteja ja nauratti :D

[Ei aihetta]Tiistai 15.07.2008 23:04

näkemättä jää
se kaikki itsessään
mitä ei voi sietää

[Ei aihetta]Torstai 10.07.2008 17:00

nonni tavastial käyty ja takas tampereel palauduttu. passitki oon jo ehtiny lunastaa. väsyttää niin käsittämättömästi et huhhuh. en tiä miten muka pysyn hereil iltaan asti.. mut se tarvii sanoo et oli kyl ny ehk paras keikka eilen. kuvat o viel joonan taskus mut si ku ehtivä tänne asti ni ilmestyvät kyl myös teinigaltsuun kuissit :)
ai joo ja haha ihmisii oli lämmittelemäs iiwanajulma ja siinäpä vasta bändi! hitto mitä settiä, ei muuta voi sanoa! ja niil oli kyl kunnon vanhan ajan meininki - keikan päätteeks paskaks laitettiin kaks kiipparia ja rumpusetti :D pitääki kattoo jos löytyis jotai matskuu kyberavaruudesta imastavaks koneelle. sen jälkeen taidan kattoo parin päivän rästiin jääneet serranot. täältä tähän.

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.07.2008 16:27

no niin. takana neljä valvottua yötä. kolme tuntia nukuttuna viimeisen jälkeen ja nyt kohta junaan ja helsinkiin ja illalla tavastialle. huomenna aamulla takas tampereelle ja illalla tammerfestit. perjantaina voisin veikata viettäväni täydellistä koomaa, koska lauantaina on mentävä jälleen töihin näiden ruhtinaallisten yökötysvapaiden jälkeen.. tällä hetkellä väsyttää niin paljon et tuntuu melkein että oksettaa. onneks junassa ehtii vielä hiukan nukkua ja onneks helsinki on pääteasema, ettei o pelkoa et herää jossain moskovassa tahi iisalmessa.
edelleen muuten jopa tässä mielentilassa jaksaa ketuttaa nää surkeat kelit. ei o näin kehnoa kesää ollu kyllä miesmuistiin. jumalalle kiitos siitä älynväläyksestä jonka seurauksena varattiin kyproksen reissu. saa edes viikon verran viettää kunnon kesää.
jaa juu tuli keniasta postia pikkuiselta pojalta, oli kiva yllätys :) ja toinen kiva yllätys oli et tuli myös kelalta postia et opintotuki nousee. ou jee kyllä nyt saa oikein yltäkylläisyydessä piehtaroida opiskelija!
no nyt nokka kohti sitä helsinkiä.

ps. vapaaehtoset tammerfest-seuralaiset torstaille ilmoittautukoon heti!