IRC-Galleria

OOO AOOOO OOAIIPerjantai 23.02.2007 14:53

Vitsi hei, en aina niinku itsekään tajua omia kreisejä juttujani! Oon ihan pimee! Hullu! Meen vaan netissä joillekin tajuttomille sivuille ja NAURAN VAAN, hahhahhaa! Vaikka ne ei olis edes hauskoja! Koska niin pimeä minä olen!

Ainiin.

Miksi ihmiset, jotka piirtää ihan perseesti (eli huonosti, tosi huonosti) laittaa niiden perseellisiä piirtämisiä galtsuun?

En nyt tarkoita niitä sellasia "hauskoja" tahallaan huonosti piirrettyjä sarjakuvia, vaan jotain PASKOJA "tyttö ja poika pussaa" -sinäminäkuvia tai ANIMEPIIRUSTUKSIA, voi jumalauta.

Tikku-ukotkin on vaikeampia kun animehahmot. Se, että osaat piirtää jotain seilormuunia paperista läpi tai kisumisun jolla on isot silmät, ei tarkoita sitä että sulla olis jotain skilssejä.

Eikä sekään, että laitat kuvatekstiksi "huonohan tää on mutta laitanpa sen silti tänne..... :~/ En osaa edes piirtää, oon niin säälittävä, tapan itseni". Selvää on se, ettet ainakaan halua saada mitään _rehellistä_ palautetta töistäsi, kun jo periaatteessa kerrot tappavasi itsesi, jos joku niitä haukkuu. JA MINÄ HAUKUN!!!!!!!!!! TAPA ITSESI, TYHMÄ TEINI! TUO ON RUMA, JA TUO, JA TUO ANIME-ENKELI, JOKA ITKEE: SEKIN ON RUMA!!!!! aAARGGHGH

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.