IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 08.03.2007 12:18

Disney olisi ihan semi-ok lafka, jos se ei olisi raiskannut Nalle Puhia kumppaneineen isolla, vaaleanpunaisella pheeeniksellään. Se sykkii vieläkin jokaisen hahmon sisällä. Ehkä se johtuu siitä, ettei niillä ole ruumiinaukkoja.

Olisivat ne Disneyn kirurgit voineet vähän miettiä ennen kun ompelivat ne umpeen.

Ja onko kukaan ikinä lukenut niitä sarjakuvia? Ymmärrän kyllä, ettei ala-asteikäisille lapsille kannata tyrkätä Dostojevskia käteen mutta rajat se on nudistillakin jossain, varppina on (esim. jossain tissien alla, jos on tosi isot).

Tässä yksi keskiverto nallepuhi a'la disni

NAllepuhi oli kävelyllä ja siihen tuli nasu ja nasu sanoi katsoppa pilviä ja puh sanoi että se näyttää ihan munalta mennään etsimään munaa nasu ja niin he menivät etsimään ja löysivät pöllön mutta pöllö sanoi en ole muna olen pöllö tulkaa juomaan teetä, laitan siihen vähän hunajaa eikä se oikeasti ollut hunajaa vaan liimaa ja niin nallepuhi ja nasu olivat ihan veistööd ja sanoivat pöllölle että hei nyt pitää lähteä etsimään sitä munaa oikeasti ja niin he lähtivät pois pöllöltä ja ulkona tuli vastaan walt disney joka sanoi hei katsokaas ja nallepuhi ja nasu huusivat kuorossa ooh vihdoinkin löysimme munan ja vielä tuollaisen hienon vaaleanpunaisen katso nasu se sopii hyvin sinun ihonväriisi ja niin walt laittoi munansa nasun suuhun ja kaikki olivat iloisia ja sen jälkeen hän teki puhiin reiän ja sitten hän haki sen karmean "tikrun" hyi yök ja se toimi hyvin koska se pomppi niin paljon loppu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.