IRC-Galleria

EilinenLauantai 04.03.2006 14:46

Tarina Taksimatkasta
(perustuu hatariin mielikuviin tositapahtumista)

Menimme taksiin, minä eteen, kolme taakse. Utelin taksikuskilta, josko saisin kuunnella Absoluuttisen nollapisteen cd-levyä, joka oli mukanani. En itse omistanut cd:tä vaan se oli minulla lainassa. Kuski suostui.
Pian olimme kaupunkimme keskustassa, jossa aloin tuntea pientä pahoinvointia. Liikennevaloissa Sokoksen edessä hyppäsin taksista ja aloin oksentaa kirkkaanpunaista punaviini-ruoka-seosta kaulaliinalle ja tienpenkalle (lue:jalkakäytävälle). Ystäväni taksikuski ja kolme eivät kuitenkaan jaksaneet jäädä odottamaan valoihin niiden muututtua vihreiksi, joten pian huomasin olevani yksin kaikkien tuntemattomien ohikulkijoiden seassa.
En kuitenkaan hermostunut vaan lähdin kävelemään ympäri keskustaa vailla sen ihmeempää päämäärää. Jossain vaiheessa ajattelin, että voisin vaikka kysyä, miten ei-omistamalleni levylle kävi. Tässä vaiheessa aika-trippailuni sekoitti pääni. Soitin taksikeskukseen ja soitin ystävälleni Saimalle. Saima kertoi, että levy on hänellä. Taksikeskus kertoi että levy on annettu jo jollekin, eli Saimalle.
Menin kotiin ja laitoin söhköpostia jollekin henkilölle, jonka osoitteen löysin Absoluuttisen nollapisteen sivuilta, ja pyysin, että saisin heiltä uuden, koska olin hävittänyt ystäväni levyn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.