IRC-Galleria

origin_

origin_

Pulisonki-Maiju

Blogimerkintä

- Vanhempi »

omituiset tavat.Tiistai 31.01.2006 22:37

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1. Nukkumaan mennessäni minun täytyy nostaa peitto päälleni niin,että se peittää korvat.Enkä pysty ikimaailmassa nukkumaan mahallani.

2.Tulen hulluksi jos näen ranteita. En vain pysty katsomaan niitä. Pelkään,että ne repeävät. Olen rannefobioitunut. Hmmm.

3.Kun föönaan hiuksiani vessassa,on pakko sulkea ovi.Kun olen föönannut voin taas avata oven.

4.Olen pyyhekumiaddiktoitunut. En niin että keräilisin niitä,vaan minun täytyy käyttää ne mahdollisimman nopeasti. Jos ei aihetta muuten ole kumittamiseen,hinkkaan niitä muuten vain aikani kuluksi pöytää vasten,jotta ne kuluisivat.Kaikki kynäni täytyy myös olla teroitettuja. Katkennut,lyijytön pää raapii sielua.

5.Kun juttelen sisätiloissa,varsinkin juorutessa porukassa,jos istun,alan repiä vasemman jalan sukkaa jalastani. Yhtäkkiä huomaan että sukka on hukassa enkä aina edes tiedosta koko tapahtumaa itse.

Haastetut:

_tonttu_
pulu_
||JeNnA||
_heaven_
satine_

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.