IRC-Galleria

NYT TULEE PITKÄ TARINATorstai 03.04.2008 01:23

tänään saatiin paljon aikaan!
venäjänkoe oli ihan naurettava, pidin lunttilaput pöydällä + heidin kokeen avulla tarkistin kaiken eikä se ope tajunnu mitään.. huhuh että mua kuumotteli kyl :DD
sitte Nellan Sinin ja Pamelan kanssa Hakaniemen laitureille hengailee. Kelailtii kaikenmoista hölmöö ja oltii semihysteerisiä. Keksittiin mm. uusia sanoja! 10 sebaa (senttiä) = kyrä :D:D:D ja sitten Nella kysy miten tutustuin Valtterii ja sanoin jotai et "joo ja sit siellä me tunsittii" "Ai siis tunsitte jaa hei KAUAS OOTTE TUNTENU" :DDD ja totesimme että tunsiminen kuulosti aika pahalta sanalta (myös valtterista).
Kelattii tehä jotai extremee ja mentii jonkun veneesee sillee JEA :D:DD sit vainoharhasin luultii et poliisit lähti niiden parkista meidän perään + joku vanha ukko joka käveli meitä päin et se ois ollu sen veneen omistaja. Meist tulis hyvii rikollisii hei!
Ukko tuli meidän kaa sinne ja päätettii mennä meille värjää hiuksii. Nella värjäs mun hiukset ja Ukolle pistettii värijämät päähän, ja tulos oli yllättävän hyvä! Katottii taas keisarin uusii kuvioit ja tiputtii Ukon kaa nii pahasti sille aina vaan :D:D
Valtteri tuli sitte ja käytii kekos syömässä ja sitte menin konsertoimaa ja joo tosi hyvin meni :DD
Sen jälkee Auran kaa hengailtii krunan mestoil ku Sonja ja Marianne tuli paikalle ja hengattii viel kauemmin mestoil ja Hanneski kerkes kävellä vastaan !
Jeeee kevät on nii hullunjeesss <33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.