IRC-Galleria

Hah eilen oli maailman kummallisin päivä! Matin kanssa Ainon ylppäreihin sixy woman's bileisiin, sieltä Alppipuistoon jonne tuli meidän koulun musamaikka Ilkka :):) Oli kiva dokailla Ilkan kanssa, aika rentoo "joo me tsiikailtiinki sua että tutun näköne tyttö!" Joohh.... Eliaaki näki ja Essiä ja Magia =)
Tervistervistervis! Kosahti kyl niin hyvin ettei pitkää aikaa ollu näin hyvää humalaa! :DD Mulla oli ihan armoton puheripuli ja selitin Juusolle ja Jirkalle ja ketkä ikinä jakso ees kuunnella mun juttuja ja päätin mun tarinat aina siihen että "Semmonen tarina :):)" ja keksin uuden yhtä hyvän... No onneks ne nauro eikä jättäny mua höpisee yksin :DD
JA VILLE OLI SIELLÄ <3 Jeeee olin fileis :D Nojoo eniveeeiii sitten sieltä autettiin Rosa kotiin ja suunnistettiin Akun Ukon Aapin Jaakon ja Pasin kanssa Jirkalle päin, tosin Aku ja Aapi lähti himaan. Jirkalla perus keittiö, just hyvä "VIHDOIN JIRKAN KEITTIÖSSÄ" ja neljän aikaan iha hysteeriset naurut jostain niin tyhmistä jutuista :D (ja kiitos kuvista, pakko laittaa pasista yks semihehkee :DDD). Ja nyt lähen kattelee Dylania Pamelan Sannin ja Sinin kaa !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.