IRC-Galleria

Ainii se turkuTiistai 08.07.2008 19:21

Oliko ees vähä siistii turussa no oliiii! Se idea lähti kyllä iha läpästä mutta sitte nea minä lanttu apa ja henry lähetää turkuu iha että jeaaaa 8) sitte törmäiltii vähä veeraan olgaan roosaan pamelaan jnejnejne ! huhuhuu kui siisti reissu! Pitkää aikaa ollu noi hauskaa :D
Perjantaina keskustas jotai pyörimistä ja sitte leirintää. Teipattii iha kirjaimellisesti meidän teltta kasaan, oltii kunnon partiolaisia :D:D mutta saatii se kasaa eniveis! Illalla tai no yöl oli iha hullun hyvät bileet! Nea tosin sammu, Pamela katos, Lanttu lähti luotani ja Jossu ja Vivi meni nukkuu mut meikä jatko yksin Eeron Villen Moban Aleksin (=klaukkala :D) henryn ja apan kaa ! :D Jeeee oli vähä siistii. Sitte siellä oli myös meidän jonossa tapaamat kaksi homoa, joista toinen ei ollutkaan homo (sai siis kutsumanimeksi Homo joka ei ollutkaan homo). Ja vähä oli kyllä hyvännäkönen homo täytyy sanoo! tai siis nii ei homo muttaniin. Sitte klaukkala tuli pelastamaan mut niiltä homoilta jotka ei ollukaa homoja ja jatkettii reivausta ja mentiin "kotiin" nukkumaan mums.
Lauantaina oltii jo yheltätoista keskustassa !! Hihuhuh. Syötiin paljon, istuttii aurajoen varrel ja Puolalan puistossa ja ryybättii vähä lisää ja Olga ajeli ostoskärryillä paikalle. Iha sairaa jees. Oli outo pullojenkerääjä ja vieraita jotka tuli juttelee ja tällai. Turku on iha loisto!
Lauantaina ei ollu nii hyvät bileet mut oli silti just kivaa! =) Wheeee <33
Sunnuntaina juostii sitte hulluna junaa, just ja just ehittii. Ostettii liput ilman paikkaa ja käytii hakee kahvit ja keksit businessluokasta ja mentii lasten leikkivaunun viereen. Tein elämäni ehkä 3 sudokun! Ja oikein vielä kaiken lisäks !

Illalla sitte kattelee poikien peliä Taliin. Oujea. Ja ainii onnee Punavuoren maradonit eiku nojoo eniveis ku voititte nii hienosti eilen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.