IRC-Galleria

penniliini

penniliini

kiivetään sit perse edellä puuhun

toiseksi viimeinen sunnuntaiSunnuntai 07.12.2008 16:50

Voi miten ihanalta tuntuikaan nukkua pitkään. Tänään en haluakaan muuta kuin vain maata sängyssä, olla koneella, viimeistellä pukin konttiin menevät toiset lapaset ja levätä. Kun koko viikon juoksee jossakin sitä alkaa väsyä. Pitihän sitä tänäänkin lähteä Frankfurttiin, mutta perjantaina sain kaupungista tarpeeksi, siellä on liikaa ihmisiä minulle. Ja koska tänään on sunnuntai, ei siellä ole mikään paikka auki. Eikä nyt jaksa lähteä minnekään, tänään linja-autot ja junat kulkevata harvemmin ja joka paikaan kestää tunnin tai enemmän matkata. Miksi istua vain linja-autossa 2 tuntia päivästä kun voi vaan olla.

Vaikka tämä onkin toisiksi viimeinen sunnuntai, ei se tarkoita että pitäisi juosta ja kokea kaikki kun vielä on mahdollisuus. Ei suoraan sanottuna jaksa. Tällä viikolla on käynyt viitenä päivänä muualla, tullut myöhää kotiin monena iltana ja eilen sai babysitatakin vielä. Nyt on varsin väsynyt olo. Jos täällä asuisi ihmisiä lähellä niin voisi tavatakin jonku, mutta nyt olen väsynyt matkustamiseen ja siihen kuinka paljon se syö rahaa. Nyt siis heittäydyn laiskaksi, että jaksan ensi viikon taas ahertaa.

Nyt on toinen laukku ostettua ja laukut ovat kumpikin puolillaan. Painoa on jo niissä kuitenkin yhteensä 15kg. Saan onneksi Paolan mukana laitettua muutaman kilon ja käsimatkatavaroita en ole vielä pakannutkaan. Ihmetetlen vain miten vähän sitä täällä onkaan tavataa loppupeleissä. Kassini ovat oikeastaan täynnä vain joululahjoja. Onneksi enää ei puutu kuin pari pakettia, ideoita onneksi on myös osaan ainakin.

Voi kuinka haluaisin nyt kotiin taas. En halua ilmiantaa itseäni nyt enkä ole vielä poistunut tänään huoneestani, luulkoon rauhassa että nukun vielä. en jaksa jotenkin nyt olla heidän kanssaan, tunnen oloni iha ulkopuoliseksi kun olen lähdössäkin. Tuntuu vaivaantuneelta olla tuolla vaikka ihan tervetullut olisikin heidän mukaansa. Noh mutta kohta pitää ettiä jotain ruokaa kuitenkin. Ihana päästä pois täältä. Päästä kotiin jossa ei kyllä saa nukkua näin pitkää mutta missä vanhemmat repii sängystä ja on kokoaja joku jonka kaa olla ja puhua. Ja on erilailla tekemistäkin kuin täällä. Nyt nautin tästä tekemättömästä sunnuntaista kyllä kuitenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.