IRC-Galleria

Kiitos edelleenTiistai 29.07.2008 19:47

Oon saanut enempi onnitteluja tänään kun ikuna ennen maailmassa... Hirmu isot kiitokset jokaiselle!!!
Vaikka täällä ei ole paljoa tullut kirjoiteltua viime aikoina työkiireitten vuoksi, niin silloin tällöin tulee kuitenkin seurailtua muidenkin elämänmenoa. En kuitenkaan ole tullut ajatelleeksi että saisin tällaisen määrän onniteluja yhden synttärin vuoksi??!!
Osa ehkä on v...lua, mutta osan otan kunniana nuoremmilta vanhempia ihmisiä kohtaan, suurenmoinen kiitos niistä. Itse pidän kunniana olla tämän päivän vanhin fossiili!!!
Niitä nuorempiakin fossiilleeja varmaan löytyy, jos aletaan fossiiliutta määrittelemään esimerkiksi musiikkimaun tai pukeutumisen tai yleisen elämänfilosofian perusteella, vai mitä?
Joka päivä täysillä ja positiivisesti, vaikka moni asia itkettääkin joskus...
Ikuinen kaipuu on sydämessä tänäkin päivänä omia Leeviä ja Oonaa kohtaan. Tuskin oli surutyö tehty Leevin lähdöstä koirien taivaaseen, kun tuli Oonan vuoro lähteä. Nyt poikansa mökin rannassa lepäilee äitikän nukkukiven vieressä. On outoa tulla kotiin, kun vain yksi koira on vastassa. Metsässä katse etsii Sasun lisäksi Oonaa edelleen...
Meillä on kuitenkin upeat muistot kahdesta maailman, ainakin meidän maailman, upeimmasta koirasta joita maa on päällään kantanut ja onneksi vielä yksi upeus jäljellä!!!

Kävin muuten Mäntyharjulla Koirakiven kesäteatterissa töissä katsomassa musikaalin "Hetki Lyö". Aivan upea, kertomus Kirkan elämästä. Herra nimeltä Panu Konttinen oli aivan ilmetty Kirka olemukseltaan, mies kuulemma näytteli eka kertaa ja suoritus oli mahtava!!! Valitettavasti näytökset on loppu, muuten olisin suositellut sielläpäin kulkevia ja asuvia katsomaan. Myös Remu ja Muska olivat mahtavia.
kannattaa seurata kesäteattereita niiistä löytyy upeita lahjakkuuksia! Sanoo fossiili entinen Kirka-fani, joka kyllä sai kyyneleet silmiin sunnuntaina....
Oo mami, ooo mami blue, oo mami blue.... ja monta muuta pyyhki surun silmistäsi pois...Leija lensi ja krokotiilirokkikin soi. Saati sitten Sammyn daadaadada....tulee varmaan monelle fossiillille muistoja mieleen!
Meidän asukkaat nautti ja myös henkilökunta!!!

Mutta nyt jatkan syntymäpäivän viettoa viemällä meidän ainoan lellivauvan metsälenkille.

Nautitaan elämästä!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.