IRC-Galleria

pulpetissa taasMaanantai 10.09.2007 20:45

Näyttöviikko takana; kai tuo hyvin meni...arviointikeskustelu vasta 19 pvä, no onpa aikaa väsätä itsearviointi lopulliseen muotoon. Sunnuntaina olin koko aamuvuoron dementiaosastolla, harjoittelussa keväällä olin siellä vain muutaman tunnin ja vähän jännitti. On se jotenkin pelottava sairaus; eräskin asukas oli ollut edellisenä päivänä joissakin sukujuhlissa ja aamulla, kun hoitaja kysyi oliko juhlissa ollut mukavaa, ei hän muistanut missään olleensakaan ja valitteli kun ei enää ihan kaikkea muista, muuten hoitaa itsensä pesuja ja wc-käyntejä myöten. Joku on menossa lypsylle ja toinen hevosia hoitamaan...pyydetään ruokaa, vaikka vasta on syöty jne, jne...Toisaalta mielenkiintoista..
Tänään siitten taas takaisin koulunpenkille, ihan kiva oli kuulla muiden viikon kuulumiset, joillakin näyttö vielä kesken ja joillakin vasta myöhemmin syksyllä. Nyt opiskellan kuntouksen jaksoa, joka minulla tietysti tutumpi kuin vanhukset entisistä töistä ja harrastuksista johtuen.
Pari tehtäävää pitäis tässä väsätä ennenkuin voi alkaa keskittyä JP:n lauantaisiin juhliin, ukkokulta täyttää 40 v tällä viikolla!!!! ja näkee juhlissa sitten taas nuo armahaisett tyttäretkin, ikävä vaan kun ei pikkaraiset tule mukaan...Mummalla alkaa olla jo kova ikävä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.