IRC-Galleria

rakkikoira

rakkikoira

Pelolla ja innolla

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ÄllöttävääSunnuntai 15.02.2009 02:02

Herranperse miten oksettavan onnellista :D Minä rakastan paikoin mun eloa aivan valtavasti!

Vaikka piti lähtee Imatralta :'c Mutta oli sentän OPETH =D Voi muna miten maaliman megamahtavin keikka HIIII =D Ja jaja sitte Liisisiskon luokse ja Tatun ja ihanien koirien ja sain ihan jumalattoman hyvää viskiä <3__<3 Ja oli kiva herätä ku Kurko loikki päällä ja kienhäs ja hais pahalle ja Otto tuli nuolemaan ihanana olentona nassukkaa ^^
Vaikka oli raps. Örps.
Mutta se meni pois, ku kukku piti mennä kirppareille mutta eksyinki Palaveriin loipparille :D Sitte käväsin vasta nopsaa ja oli lystiä pikkupöhnässä sielä kiertää ja sain ystävänpäiväkarkin!

Sitte takasi palaveriin ku sielä oli niin tunnelmallista ja muita päiväkänneilijöitä ja sai piirtää rauhassa :) Ja sitte sain vielä piirtää viinapalkalla =D Ne päiväkännisedät siinä huikki kaikkee ja sitte se joku hassu osti mulle lonkkua ku piirsin sen kuvan :) Olivat megailokivoja!

Alkoholi, piirtäminen ja ilosia ihmisiä <3

Ja sitte ku tulin kotio niin oli oottamassa paljo hyvää pupenaa ja BLACKSAD3 =D
Sitä en oo vielä ees malttanu lukea :p Pitkitän nautintoa; ekku olin liika pikkupöhnässä etten oisi jaksanu keskittyä sen nerokkuuden vaatimalla tavalla. Ja nyt oon ehkä lika väsyny ... mutten silti tiiä maltanko olla lukemati vielä. Heeeeh.
Katottiin Emon kans liikkuva linna taaskans :) On maha täys ja ikävä Herraani, mutta onneks aika on kiltti ja menee nopsaa ja pian on tiistai!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.