IRC-Galleria

renizcae

renizcae

on se joskus ihmiseltä näyttänyt

Horoskooppi koko vuodelle 2007Sunnuntai 21.01.2007 22:39

Yleistä: Vuodestasi näyttäisi muodostuvan varsin vaihteleva, ajoittain jopa kaoottinen. Mutta se tarjoaa myös hyviä elämyksiä ja jännitystä. Hyvin paljon riippuu siitä, kuinka tukevalla pohjalla seisot. Jos olet sovussa itsesi kanssa etkä vierasta muutoksia, vuosi voi merkitä hienon seikkailun alkua. Jos sinun on vaikea tarkistaa asenteitasi etkä suhtaudu muutoksiin myönteisesti, juodut tukaliin tilanteisiin. Sinun on tehtävä päätöksiä, jotka vaikuttavat elämääsi perinpohjaisesti.


Rakkaus: Ihmissuhteesi tuntuvat polkevan paikallaan. Se ei kuitenkaan merkitse eroa, kunhan kuuntelet rakkaitasi. Jos olet sitoutumaton, näköpiirissä on monia jännitäviä kohtaamisia, mutta paljon riippuu sinusta itsestäsi. Jos nyhjötät kotona, uusien ihmisten tapaaminen on vaikeaa. Useimmiten olet onneksi utelias ja seurallinen. Parhaat hetket löytää rakas tai ainakin kokea auvoisia hetkiä ovat 13.4.-7.5. ja 7.6.-13.7. Jos olet syntynyt 2.-10.6., Uranus vaikuttaa sinuun voimakkaasti aiheuttaen merkillistä levottomuutta. Se saattaa johtaa tasapainottoman suhteen loppumiseen. Mitä tahansa Kaksosille ensi vuonna koituukin, se tulee muuttamaan heidän elämäänsä ratkaisevalla tavalla. Et saa vieroksua uusia ihmisiä, koska he tulevat opettamalla sinulle myönteistä ajattelua.
Eroottisiin seikkailuihin hyviä kumppaneita ovat Jousimies, Oinas tai Leijona. Jos haet elämänkumppania, silloin on paras tähyillä Vesimiesten tai Vaakojen parveen.
Muutos voi olla järkytys, ellet ole valmistautunut siihen.

Työ ja talous: Taloudellinen turvallisuus on aina päällimmäisinä ajatuksissasi. Tänä vuonna monet Kaksoset pohtivat, miten edetä uralla, vaihtaako paikkaa tai ammattia. Varsinkin aikavälillä 1.-11.6. syntyneet saattavat murtautua ulos totutuista kuvioista. Se voi tapahtua tietoisesti tai sitten olosuhteet pakottavat muutokseen. Muutos voi olla järkytys, ellet ole valmistautunut siihen. Muutos on kuitenkin hyväksi. Totut kuitenkin uusiin olosuhteisiin ja nautit vapaudestasi.


Lähde: Me Naiset -lehti

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.