IRC-Galleria

renizcae

renizcae

on se joskus ihmiseltä näyttänyt

HoroskooppiSunnuntai 31.12.2006 02:57

Kuten tavallista olet trendienluoja. Astuessasi uuteen vuoteen sinun kannattaa asettaa suuntaukseksi ystävällisyys. Lausu kohteliaisuuksia mieluummin kuin moitteita ja anna tukea mieluummin kuin syytteitä. Näet kuinka nopeasti suuntaus tulee leviää.

Ja mussa on jotain vikaa kenties?!

HoroskooppiKeskiviikko 27.12.2006 17:02

Tähdet kertovat, että aika on kypsä lopullisen päätöksen tekemiselle. Älä siis mietiskele enää. Tee ratkaisu, sitoudu sille ja lyö rahat pöytään. Leijona tai neitsyt auttaa sinua viemään liikeasiasi päätökseen.

Öööh... catjuu!!

Mailia mä lähetän...Maanantai 25.12.2006 06:51

Klikkaa kymmenen satunnaista galleriasta ja laita niiden oletuksen kuvatekstit numeroiduille paikoille klikkailu järjestyksessä heittomerkkien väliin.

1. Heräsin tänään aamulla ja totesin: "dejavu"

2. Toistelin: "Mitä?! Kertokaa mullekki...!"

3. Sanoin luokkatoverilleni: "onnellinen"

4. Sitten piti tehdä: "karhu."

5. Joka kerta kun oon kotona sanon: "np: Judas Priest - Breaking The Law"

6. Vaihdan ehkä oletuskuvani tekstiksi: "..."

7. Oon saletisti: "Jebu je :D"

8. Kiljasin eilen kaupungilla: "~ Sipulia STANA ~"

9. Ensivuoden tuleva mottoni on: "• I cªn mªkع yهu diع •"

10. Viimeiset sanani tulevat olemaan: "Naapurin pömppö maha...."

HoroskooppiLauantai 23.12.2006 03:40

Tietyillä ihmisillä on sellainen innostava vaikutus sinuun, että kun olet saanut yhteyden heihin, sinun on melkein mahdotonta nukkua öisin. Nauti tästä elävästä tunteesta, sillä se on varsin epätavallinen.

O.o Mähän en tunteile! xD

HoroskooppiLauantai 23.12.2006 02:21

Silmäsi ovat kirkkaat, ja kun puhut, äänesi sointuu iloisesti. Kuka ei haluaisi niin iloista ihmistä joukkoihinsa? Pidä kuitenkin mielessä, ettet tietenkään voi liittyä jokaiseen joukkueeseen.

Pyh! Musta riittä jaettavaksi kaikille. ^^

KrääsääTiistai 19.12.2006 22:33

http://www.mtv3.fi/helmi2005/kuudesaisti/numerologia.shtml

Elämänpolku:

Materian kaipuu, omaisuus, raha

Kahdeksikko-ihmiset ovat synnynnäisiä johtajia, joilla on myötäsyntyinen taito kerätä omaisuutta. Olet taitava johtaja, erityisen hyvin sovellut liike- ja talouselämään. Tiedät vaistonvaraisesti, miten yritys kuin yritys saadaan menestymään. Lahjakkuudellasi ei kuitenkaan ole mitään tekemistä kirjanpidon tai henkilöstöhallinnon saralla - olet suurten visioiden ihminen ja asetat tähtäimesi pitkälle.

Olet sekä visionääri että jonkin asteen rämäpää samanaikaisesti. Sinulla on kyky innostaa ihmiset mukaasi, mutta he harvoin sisäistävät suuria visioitasi. Sen vuoksi sinun onkin muistettava, että he tarvitsevat jatkuvaa tukea ja ohjausta sinulta.

Mikään muu numero ei vedä luokseen menestystä niin kuin kahdeksikko, mutta ei sekään mitään saa ilmaiseksi. Haasteesi elämässä on ymmärtää, että valtaa on käytettävä koko ihmiskunnan hyväksi. Ne kahdeksikkoihmiset, jotka eivät ymmärrä rahan todellista arvoa, tulevat helposti ahneiksi - ja siksi joutuvat myös vaaraan menettää kaiken saavuttamansa.

Kahdeksikko-ihmisen on syytä kehittää itselleen selviytyjän taitoja - kahdeksikko tuo usein tullessaan taloudellisia takaiskuja, vararikkoa myöten. Mutta se pitää sisällään myös taidon rakentaa miljardiomaisuus ja useita menestyviä yrityksiä. Epäonnistuminen avioliitossa tulee sinulle kalliimmaksi kuin kenellekään muulle.

Huolimatta vaikeuksista, joihin matkallasi joudut, saavutat myös tyydytystä, jonka taloudellinen menestys ja sen mukanaan tuoma valta antavat. Liike-elämä, sijoittaminen, kiinteistöt, laki, tieteet, julkaisutoiminta ja suurten laitosten johtaminen ovat alueita, joissa viihdyt parhaiten. Valta kiinnostaa ja kiihottaa sinua, siksi myös politiikka ja opettaminen ovat sinulle sopivia uravalintoja. Myös urheilu ja journalismi usein kaipaavat taitoja, joita kahdeksikko tuo tullessaan.

Olet hyvä arvioimaan ihmisiä, ja osaat valita yhteistyökumppanisi oikein. Kahdeksikkojen sosiaalinen verkosto on kuin suuri perhe, ja mafiapäällikön tavoin he sitovat ihmiset itseensä joskus liiankin tiukin sitein.

Vaikka oletkin ihmisenä joviaali, et ole suurieleinen rakkauttasi osoittaessasi. Kaipaat luksusta ja mukavuutta, ja sosiaalisen arvostuksen saaminen on sinulle tärkeää. Ole varovainen, ettet eläisi yli varojesi. Elämäsi kulkee läheltä valheita ja korruptiota. Vaaranasi on myös ylimielisyys ja ylikorostunut vallanhimo, helposti ajattelet, että oma valintasi on se ainoa oikea. Seurauksena on eristäytyminen ja ristiriidat läheisten ihmisten kanssa. Perheesi ja ystäväsi ovat kaikkein suurimmassa vaaravyöhykkeessä - itsekkyytesi voi satuttaa syvältä.

Kahdeksikko-ihminen kasvaa usein tyrannimaisen ankarien vanhempien lapsena, ja saa taakakseen negatiivisen elämänasenteen. Vaarana on itsepäisyys, kärsimättömyys ja suvaitsemattomuus. Toisaalta heillä on yleensä varsin hyvä ja vahva fysiikka.Minuus:
Mestarinumero. Kärsivällisyys, valaistuminen, fenix-lintu.

Ihminen, jonka numero 11 on, pystyy toimimaan voiman ja inspiraationlähteenä toisille ihmisille. Kuitenkin hänen mielensä on niin tulvillaan ajatuksia, ettei toisten ole kovin helppo seuratat hänen ajatuksenjuoksuaan. Siksi hän helposti vetäytyy kuoreensa, ujostelee. Aivan turhaan.

Sähköistät ilmapiirin, mihin tahansa menetkin. Teet sen kuitenkin tiedostamattasi, energia virtaa lävitsesi kuin tahtomattasi. Tämä antaa sinulle voimaa - mutta se voi myös hämmentää sinua syvästi. Sinä olet syntynyt toimimaan viestinviejänä olemassaolon eri tasojen välillä. Ideat, ajatukset ja ymmärrys tulee sinulle kuin taivaanlahjana, ilman että joudut ponnistelemaan. Oman alitajuntasi ja tietoisuutesi välillä tuntuu olevan vankka yhteys, joka tekee sinusta erittäin intuitiivisen, jopa telepaattisen ihmisen. Tämä tuo väistämättä tullessaan valtaisan kapasiteetin. Monilla näyttelijöillä, uskonnollisilla johtajilla, profeetoilla ja muilla historian johtohahmoilla on ollut elämänpolun tai kohtalon numerona 11.

Olet poikkeuksellinen ihminen, eikä osasi ole helppo. Silloinkin kun haluaisit sopia joukkoon, tunnet helposti itsesi ulkopuoliseksi. Olet hyvin kriittinen itseäsi kohtaan, vaikka olet hyvin monipuolisesti lahjakas.

Sinut on valittu suorittamaan joku erityistehtävä elämässäsi. Ennen kuin pystyt siihen, sinun on tietoisesti koko ajan kehitettävä itseäsi. Eikä se tule olemaan helppoa. Mestarinumero 11 vie kantajansa kärsimyksen kautta voittoon, ja fenikslinnun tavoin sinun on opittava nousemaan tuhkasta.

Ihmiset, joiden numero 11 on, kehittyvät yleensä melko hitaasti, vasta noin 35-45 ikävuoden vaiheilla alat olla riittävän kypsä toteuttamaan kohtalosi sinulle määräämää suunnitelmaa. Asetat liian suuret tavoitteet itsellesi, ja se tuo väistämättä mukanaan turhautuneisuutta. Ryhdyt helposti rakentamaan pilvenpiirtäjää, kun tarvittaisiin vain pieni saunamökki.

Sinun voi myös olla vaikea löytää elämällesi suuntaa. Masennus kurkkii kantapäilläsi, ja liian suurten toiveiden aiheuttamat epäonnistumiset ruokkivat sitä. Vaistoat omat kykysi, ja haaveilet suuria, mutta loppujen lopuksi sinulla ei kuitenkaan ole riittävästi itseluottamusta toteuttamaan unelmiasi. Vasta monien kokemusten kautta kerätty vahva, realistinen usko itseesi vie sinut menestykseen.

Stressi ja masennus ovat suurimmat terveydelliset riskisi. Hakeudu tasapainoiseen elinympäristöön. Kuuntele rauhoittamaa musiikkia, noudata terveellistä ruokavaliota niin, että saavutat tasapainon ja sisäisen rauhan.

Numero 11 tuo ihmiseen kakkosen ominaisuudet moninkertaisina.Kohtalo:
Omatoimisuus, johtajuus, itsenäisyys, itsekkyys

Jos numerosi on ykkönen, olet synnynnäinen johtaja. Haluat tehdä itse omat päätöksesi, ja vaadit itsellesi ajattelun ja ilmaisun vapautta. Sinussa on tahtoa ja päättäväisyyttä. Kun kerran olet valinnut tavoitteesi, päätäsi ei käännä kukaan. Mielestäsi vastuullasi on huolehtia ja suojella niitä ihmisiä, joita rakastat. Vaadit kunnioitusta ja huomiota, ja ärsyynnyt helposti, jos asiat eivät mene tahtomallasi tavalla. Haluat olla asioiden johdossa, eikä avustajan rooli sovi sinulle alkuunkaan. Pyrit, ja pääset, parrasvaloihin.

Olet erittäin luova ja originelli. Sinulle epätavallinen on tavallista. Suhtautumisesi asioihin ja ongelmiin on hyvin yksilöllinen, et pelkää poiketa tutuilta poluilta. Omat ja toisten ihmisten vajavaisuudet ärsyttävät sinua, voit olla hyvinkin kärsimätön. Oma asemasi on sinulle tärkeä, menestyminen elinehto.

Varo itsekkyyttä ja liiallista ulkoisiin asioihin keskittymistä. Sinun kannattaa myös hillitä aggressiivisuuttasi. Jos et kehitä itsehillintääsi, sinusta voi tulla hyvin dominoiva ja jopa väkivaltainen.

Selviydyt parhaiten, kun saat toimia omin päin. Ideaalitilanteessa omistat oman yrityksesi, olet oman itsesi herra. Jos pidät tiukasti kiinni unelmistasi, sinulla on kyky saavuttaa ne.

Menestymisen pakko voi tehdä elämästäsi hyvinkin stressaavaa. Tarkkaile ruokavaliotasi ja harrasta säännöllisesti liikuntaa. Pura kilpailuviettiäsi urheilussa, erityisen hyvin sinulle sopivat juoksu ja uinti.

Älä anna ylpeyden sanella valintojasi. Muista, että taitosi ja kykysi ovat lahjoja ylemmiltä voimilta, ja niiden tulisi aiheuttaa ennemmin kiitollisuutta ja nöyryyttä kuin ylpeyttä ja itsekeskeisyyttä.

Hyvin usein ykkönen tuo mukanaan menestystä elämässä. Ykkösihmisillä on paljon erityislahjoja, ja heidän mahdollisuutensa menestyä ovat huomattavat. Bisnes ja armeija houkuttavat ykkösihmistä, varsinkin jos hänelle on tarjolla johtava asema ja mahdollisuus tehdä asiat omalla tavallaan.

Horoskooppi toiselta sivustoltaTiistai 19.12.2006 21:56

Yhden uuden jäsenen lisääminen tiimiin on hyvä juttu, mutta kaksi, kolme tai neljä on jo liioittelua. Jos sinusta tuntuu, että sinut on nujerrettu elämän leikkikentällä, tänään on sopiva päivä nousta ylös ja osoittaa vahvuutesi.

Kato mun habaa! xD No joo... Mitä enemmän sakkia, sen mukavampaa. Ainakin mun mielestä ;)

HoroskooppiTiistai 19.12.2006 21:50

Huomaat yllättäen olevasi mustasukkainen erään ihmisen puheista, vaikka luulit, ettei hänellä ole mitään vaikutusvaltaa sinuun. Hämmentävä päivä.

Tämäkin tullut ennen. Piru! Pitää vaihtaa sivustoa. Mutta: ei ja kai se on hämmentävä päivää kun sitä soppaa tekköö. ^^

HoroskooppiTiistai 19.12.2006 00:11

Muista, että vaikka rakkaasi on itsepäinen ja työteliäs, hän osaa olla myös aistillinen ja intohimoinen ja turhautuu, jos sinä vain köllöttelet laiskana.

Niinhän tuo tuntuu olevan...

Kuinka jälkeenjäänyt olet?Maanantai 18.12.2006 02:41

[ ] Olen kävellyt lasiovea päin.
[ ] Olen kompastunut kengännauhaani ja kaatunut naamalleni.
[ ] Olen tukehtunut omaan sylkeeni.
[ ] Olen nähnyt Matrixin useaan kertaan, mutta en silti tajua sitä.
[ ] Kirjoitan vain etusormillani.
[x] Olen vahingossa sytyttänyt jotain tuleen.
[ ] Olen käskenyt kyttiä häipymään ja joutunut kuseen sen takia.
[ ] Yritin imeä pillistä, mutta se meni enemmän nenääni kuin suuhuni.
[ ] Joskus kun ajattelen jotain hassua ja nauran kovaan ääneen, ihmiset katsovat minua kummeksuen.
[ ] Olen yllättänyt itseni kuolaamasta.
[ ] Olen vahingossa aiheuttanut räjähdyksen.
[ ] Jos joku sanoo sanan "pieru", en voi olla nauramatta.
[ ] Olen kääntynyt väärään suuntaan yhden suunnan tielle monta kertaa.
[x] Joskus vain lopetan ajattelun ja tuijotan kauas.
[ ] On mahdollista nuolla kyynärpäätään.
[ ] Yritin juuri nuolla kyynärpäätäni.
[ ] Ihmiset usein ravistavat päätään ja kävelevät pois luotani.
[ ] Ihmiset usein käskevät minun kuunnella "sisäistä ääntäni".
[ ] Purukumi on tippunut suustani puhuessani.
[x] Olen käyttänyt sormiani laskiessani helppoa matikkaa.
[x] Olen hypännyt ulos liikkuvasta ajoneuvosta.
[ ] Olen syönyt ötökän 5€ tai vähemmästä.
[x] Teen tätä testiä kun minun pitäisi tehdä jotain tärkeämpää.
[ ] Välitän ketjukirjeitä koska pelkään uhkien käyvän toteen
[ ] Olen tehnyt jotain tyhmiä asioita kännissä.
[ ] Olen juossut ympäri alasti kännissä.
[ ] Olen juossut golfkärryn rengästä päin kännissä.
[ ] Olen etsinyt jotain esinettä joka paikasta ja vasta sitten tajunnut sen olleen koko ajan kädessäni.
[ ] Rikon vahingossa paljon tavaroita.
[ ] Ystäväni tietävät olla käyttämättä isoja sanoja seurassani.
[ ] Ystäväni pitävät minusta koska olen hauska naurun kohde.
[ ] Kallistan päätäni sivulle kun olen hämmentynyt.
[x] Alan joskus selittää tarinaa ja yhtäkkiä unohdan mitä olin kertomassa.
[x] Olen tippunut tuoliltani ennen.
[ ] Kun makaan selälläni sängylläni, tuijotan kattoa ja etsin siitä kuvia ja tekstejä.


Hmm...