IRC-Galleria

renizcae

renizcae

on se joskus ihmiseltä näyttänyt

HoroskooppiTiistai 30.01.2007 17:46

Joku on loukannut sinua, mutta pidät pahanmielesi sisälläsi. Ammu takaisin samalla mitalla, et ole kenenkään sylkykuppi.

Kukakohan mua nyt on loukannut? Tunnustakoon heti!

HoroskooppiKeskiviikko 24.01.2007 22:46

Sosiaalinen luonteesi antaa sinun nauttia tänään monenlaisten ihmisten seurasta. Et kuitenkaan viivy kenenkään kanssa liian pitkään tai mene liian syvälle missään suhteessa.

...

HoroskooppiKeskiviikko 24.01.2007 00:38

Vaikka sinulla onkin filosofiasi, sinä et voi tehdä filosofiaa. Siksi käytät suurimman osan päivästä unelmoimiseen, ajattelemiseen, suunnittelemiseen sekä asioiden toteuttamiseen.

Ha? O.o

HoroskooppiMaanantai 22.01.2007 22:07

Vaikka olet onnekas monin tavoin, juuri nyt sinulla on hyvin vähän onnea raha-asioissa. Saat lisää rahaa, jos kohtelet eurojasi oikein ja sijoitat ne hyviin ja tuottoisiin asioihin.

Mene töihin, niinkö?

Horoskooppi koko vuodelle 2007Sunnuntai 21.01.2007 22:39

Yleistä: Vuodestasi näyttäisi muodostuvan varsin vaihteleva, ajoittain jopa kaoottinen. Mutta se tarjoaa myös hyviä elämyksiä ja jännitystä. Hyvin paljon riippuu siitä, kuinka tukevalla pohjalla seisot. Jos olet sovussa itsesi kanssa etkä vierasta muutoksia, vuosi voi merkitä hienon seikkailun alkua. Jos sinun on vaikea tarkistaa asenteitasi etkä suhtaudu muutoksiin myönteisesti, juodut tukaliin tilanteisiin. Sinun on tehtävä päätöksiä, jotka vaikuttavat elämääsi perinpohjaisesti.


Rakkaus: Ihmissuhteesi tuntuvat polkevan paikallaan. Se ei kuitenkaan merkitse eroa, kunhan kuuntelet rakkaitasi. Jos olet sitoutumaton, näköpiirissä on monia jännitäviä kohtaamisia, mutta paljon riippuu sinusta itsestäsi. Jos nyhjötät kotona, uusien ihmisten tapaaminen on vaikeaa. Useimmiten olet onneksi utelias ja seurallinen. Parhaat hetket löytää rakas tai ainakin kokea auvoisia hetkiä ovat 13.4.-7.5. ja 7.6.-13.7. Jos olet syntynyt 2.-10.6., Uranus vaikuttaa sinuun voimakkaasti aiheuttaen merkillistä levottomuutta. Se saattaa johtaa tasapainottoman suhteen loppumiseen. Mitä tahansa Kaksosille ensi vuonna koituukin, se tulee muuttamaan heidän elämäänsä ratkaisevalla tavalla. Et saa vieroksua uusia ihmisiä, koska he tulevat opettamalla sinulle myönteistä ajattelua.
Eroottisiin seikkailuihin hyviä kumppaneita ovat Jousimies, Oinas tai Leijona. Jos haet elämänkumppania, silloin on paras tähyillä Vesimiesten tai Vaakojen parveen.
Muutos voi olla järkytys, ellet ole valmistautunut siihen.

Työ ja talous: Taloudellinen turvallisuus on aina päällimmäisinä ajatuksissasi. Tänä vuonna monet Kaksoset pohtivat, miten edetä uralla, vaihtaako paikkaa tai ammattia. Varsinkin aikavälillä 1.-11.6. syntyneet saattavat murtautua ulos totutuista kuvioista. Se voi tapahtua tietoisesti tai sitten olosuhteet pakottavat muutokseen. Muutos voi olla järkytys, ellet ole valmistautunut siihen. Muutos on kuitenkin hyväksi. Totut kuitenkin uusiin olosuhteisiin ja nautit vapaudestasi.


Lähde: Me Naiset -lehti

HoroskooppiSunnuntai 21.01.2007 14:39

Muuta puhelintottumuksiasi puhumalla pitkään jonkun sellaisen kanssa, jolle harvoin sanot muutamaa sanaa enemmän. Planeetat kannustavat sinua tekemään syvällisiä kysymyksiä - voit oppia jotakin uutta taustastasi.

Niinhän sitä luulisi. ;)

HoroskooppiPerjantai 19.01.2007 20:41

Tutkijat sanovat, että voit polttaa 150 kaloria tunnissa lyömällä päätäsi seinään. Muuttuivatpa asiat kuinka turhauttaviksi tahansa, älykkäänä kaksosena jätät tällaisen vaihtoehdon mieluummin väliin ja menet lenkille.

Lenkkeilty on jo vaikka kuinka monen päivän edestä. Sitä paitsi: suosin seiniä.

HoroskooppiTorstai 18.01.2007 20:45

Sinulla on taito luoda suurta tyyliä pienellä budjetilla. Se, että on enemmän rahaa käytettäväksi, ei takaa sitä, että olisi enemmän tyyliä. Sentinvenytys toimii sinun eduksesi.

Senttejähän tässä venytellään jo ihan huviksi asti. ^^"

HoroskooppiTiistai 16.01.2007 22:27

Se, joka on sanonut, ettei elämä ole teatterin kenraaliharjoitus, ei ole nähnyt vaatekaappisi sisältöä. Se kuka olet tai kuka et ole riippuu enemmän siitä, millainen olet sisäisesti kuin ulkoisesti. Tänään on kyse luonteesi kehittämisestä.

Kehitän luonnettani: widdu kaikki on persiistä!

HoroskooppiTiistai 16.01.2007 01:11

Yritykset, joiden luulet olevan vaikeita, eivät enää ole vaikeampia kuin ne sata asiaa, jotka teet joka päivä helposti. Planeetat korostavat toiston tärkeyttä. Tutunomaisuuden puute on asia, joka vaikeuttaa ponnistelujasi.

Häh?!