IRC-Galleria

Tilipäivä... vai onko?Keskiviikko 01.02.2006 01:15

No jaa se on taas totuuden hetki, tili tuli tili meni ja mitään ei jääny siihen väliin.
Isännät säntää paikalliseen onnessaan tuhlaamaan sen muutaman roposen mitä taskun pohjalle ja mammat kasvattaa kotona elintä otsessa kun ei edes kauppaan päässyt.
Huomenna taas taistellaan mistä seuraavaksi kuukaudeksi tai vaikka vain pariksi viikoksikin roposia, kun se Pekkakin joi kaikki.
Pomot hyräilee taas toisaalla onnellisena kun olipas taas tyhmiä työtekijöitä kun eivät tajunneet että jäipä maksamatta puolet liksasta... Miksi ihmiset ei pidä puoliaan tollaisissa asioissa? Ei se nyt ole niin vaikeeta merkata vaikka siihen ammattiliiton vihkoseen jota kalenteriksikin kutsutaan niitä tunteja mitä on tullut siellä työssä vietettyä... Siitähän se on helppo tarkistaa onko tunnit kohdillaan. Tää ongelma ei vissiin ole läheskään yleinen niillä ihmisillä jotka tekee kuukausliksalla töitä. Silloinhan sitä tietää paljon tuli viime kuussa niin eiköhän se tässäkin kuussa ole ihan sama summa.
No jaa koittakaahan arvoisat kanssa immeiset saada elämänne ojennukseen ja olkaa tarkkoina, luottavaa on helppo vedättää!
Ei muuta kuin heps taas en kertaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.