IRC-Galleria

PerjantaitaLauantai 10.06.2006 01:58

Mitäs tehdä kun tuntuu että on maailman onnelisin ihminen, mutta silti tuntuu että kaikki ei voi olla niin hyvin kun miltä tuntuu?
Elämässä ei vois asiat olla paremmin, on ihmissuhde joka oikeesti toimii, ja luottamuskin toista kohtaan alkaa palaamaan, työssä pääsee etenemään ylöspäin ja jopa se kauan hukassa ollut talouskin alkaa olla kohdillaan.
Silti on pelko että jotain on pakko kohta mennä pieleen kun kaikki on kerrankin kohdillaan elämässä.
Kai se on sitten siitä että on tottunut tarpomaan suossa ja kaatumaan joka askelmalla. Tarpeeksi kun alkaa pelkäämään sitä mikä tulee olemaan se joka taas murtaa tän onnen, huomaakin itse tekevänsä sitä ihan vaikka vaan sillä että on pahalla päällä ja kiukuttelee mitättömistä asioista.

Totta kai jokaisessa suhteessa on jokin joka mättää eihän sellaista kuin täydellin suhde ole olemassakaan. Aina on ihmisissä jokin joka mättää, tällä hetkellä se on se kuuluisa kohta joka voi kestää tunnista kolmeentoista. Luvataan tulla kohta ja käydään vaan, mutta totuus onkin jotain ihan muuta. Kuitenkin itse tottuneena siihen että se mitä sanotaan pitää. Tosin auta armias kun sulla meneekin kerran se kohta muutaman minuutin yli.... voi hyvät hyssykät kun ollaankin äkeissään :-)

No jos suhde muuten toimii, ja tää vastapuolikin on valmis osoittamaan sen että elämässä on muutakin kuin ne viikonlopun "pakolliset" kapakkareissut.
Tosin sitten kun lähdetään ei paljon enään kotia muisteta ennen kuin pilkku alkaa lähenemään... Eikä noissa reissuissa olekkaan mitään kunhan tietää että toinen on kunnossa ja tulee silloin kun sanoo tulevansa, ja se tärkein niitä ei ole joka viikonloppu ja jopa viikolla!

No jaa johan sitä taas kummasti tuli valitustakin :-) vaikka ei todellakaan ollut tarkoitus...

Tässä kai on taas sit sitä itse ongelmien hakemista tai jotain...
Nyt kuitenkin aika toivottaa hyvät yöt ja alkaa itsekkin pikku hiljaa keksimän jotain fiksumpaa puuhaa kuin tälläiseen päiväkirjaan sepittely :-D


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.