IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

<33 bill und tom <33Perjantai 25.05.2007 13:09

bill:Äskettäin joku oli yhdellä nettisivulla väittänyt, että olen tyttö! Sitä pidän todella paljon liioiteltuna. Kun olin nuorempi kävi kerran niin, että joku luuli minua tytöksi, mutta nykyään täytyy olla sokea, jos luulee niin. Myönnän mielelläni, etten ole kovinkaan miehekäs tyyppi, mutta että olen tyttö, täytyy vetää kyllä jotain rajaa.

Mikä häiritsee sinua Billissä?

Tom: Bill laulaa jatkuvasti, ihan sama milloin ja missä. Se ärsyttää! Billillä soi aina jokin laulu päässä. Ihan sama onko se meidän laulumme vai jonkun toisen, jonka hän on juuri kuullut radiosta ja josta ei itsekään välttämättä pidä. Todennäköisesti se on laulajilla väistämättä niin, mutta joskus se oikeasti ottaa minua päähän.


Ikävöittekö te toisianne, jos olette toisistaan erossa?

Tom: Joo todella. Kuusivuotiaina olimme kerran leirillä. Oli todella kamalaa olla yksin teltassa ja kalassa. Billillä oli koti-ikävä ja lähti takaisin kotiin.
Bill: Tuo ei pidä paikkaansa! Tuo oli toistepäin! Meidän äitimme piti tulla hakemaan Tom! Minä jäin sinne vielä viikoksi ilman häntä.
Tom: Roskaa! Joka tapauksessa, olimme ilman toisiamme ja ikävöimme koko ajan. Olimme niin iloisia, kun lopulta näimme toisemme taas!


Bonus kappale teidän singlellänne on In die Nacht. Siinä laulat siitä, että haluat vain elää yhdessä.

Bill: Aivan. Halusimme välttämättä tehdä laulun siitä, että olemme niin läheisiä. Niin läheisiä, että jopa kuolisimme toistemme puolesta. Se ajatus, että jompikumpi meistä lähtisi, on aivan kamalaa meille. Emme pystyisi mitenkään kuvittelemaan elämää ilman toisiamme.
Tom: Se on niin sairas kuvitelma, että toinen meistä kuolee aikaisemmin ja toinen jää yksin.
Bill: En halua ajatella siitä paljoa. Mutta jos me kerran joudumme lähtemään pois, niin haluaisimme tehdä sen yhdessä.

Bill: Kuvittelen tilanteen näin: Me seisomme rotkon reunalla yhdessä ja joku sanoo: Jompikumpi teistä pitää hypätä, eikä koskaan palata takaisin. Me hyppäisimme aivan varmasti yhdessä. sataprosenttisen varmasti.

Laulussanne Spring Nich, Bill laulaa ihmisistä, jotka eivät halua enää elää. Tom, mitä tekisit, jos Billille oikeasti kävisi niin?

Bill: Jos jompikumpi meistä ei enää haluaisi elää, niin silloin toinenkaan ei haluaisi.
Tom: Jos Billillä menisi huonosti, niin minullakin menisi huonosti. Mutta tietenkin tekisin kaiken pelastaakseni Billin. Jos hän selviäisi, niin sitten minäkin.
Bill: Makasin kerran sairaalassa, kun minulta leikattiin kitarisat. Kun heräsin nukutuksesta, Tom oli sänkyni vierellä. Hän istui ja nukkui siinä joka päivä. Haluaisin vain nähdä veljeni. Kukaan muu ei voisi auttaa minua sellaisessa tilanteessa.

Haluatteko te jatkossakin olla yhdessä?

Bill: Joo, emme pysty sitä muuten kuvittelemaan. Ainakin asuisimme rivitalossa vierekkäin. Tai asunnoissa, jotka ovat yhdistetty ovella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.