IRC-Galleria

riikkiz

riikkiz

riikka ivalosta moi.

.Keskiviikko 01.02.2006 23:41

Tulipa luettua vissiin haha!Tenttiin siis.Eli ei tullu mut sillä mennään. Tänään terkkarin kans tehtiin mulle kunnon urasuunnitelma ja tultiin siihen tulokseen et oon nii mahtava et musta voi tulla vaaaaaikka mitä.Mut aika näyttää,jos sekään.
Sammakon naisjuttujen,ym miesten juttujen, perusteella olen alkanu miettimään tätä miesten ja naisten yhteenkuuluvuus/iskujuttua.Olen tullu siihen tulokseen että miehet ottaa kaikesta,siis KAIKESTA,kunnian itelleen.Otetaan vaikka esimerkiksi joku satunnainen baari-ilta ja tyttö ja poika päätyy yhteen niin heti kuulee seuraavana päivänä miten se poikapuolinen on THE MAN ja saanu mitä haluski.Ja että miten käytiin vähän tuolla pusikossa ku se oli niin helppo.Ja näitä juttujahan kuulee enemmänki ja karumpinaki.Ja tytöstä puhutaan aina alentavasti ja tähän väliin pitää mainita että koittakaapa keksiä pojille jotaki semmosia loukkauksia mitä niillä on tytöille,mainittakoon muutama horo/latis/en-edes-halua-kirjottaa-niitä-nimiä enempää.Mutta kuitenki!Eikö kukaan ajattele että entäpä jos se oiski se tyttö joka on se THE MAN ja päässy tavotteeseensa ku äijä on lähteny mukaan ja seuraavana aamuna ollaan onnellisia ku se lähtee.Onko tytöt niin kilttejä muka vai onko pojat vaan tyhmiä?Ja miksi se on pojille/miehille niin hirveä egobuustaus-sessari selostaa leisseistään?Ootte te kummallisia.Joku toinenki asiaan liittyvä juttu oli mielessä mutta en muista sitä.Ehkä ens kerralla.
Ja maikku on taas jossaki hurvittelemassa.Siinä meidän "rauhottunu" opiskelijaelämää viettävä sankari.Tosin sanoin tänään klo. 16.00 et maikku on varmaan jo jurrissa ja sitte tulee illal viesti et puol 4 asti ollaan oltu yhdel,kohta baarikärpäseen!Kuinka hyvin sitä voikaan 18 vuoden takaisen kaverin tuntea?Näin hyvin esim.
Tästä päivästä vielä sen verran että ollaan pidetty hirveet hiustenvärjäys-sessarit.Sammakolta värjättiin hiukset kahteen otteeseen ja rakkailta kämppiksiltä kerran.Ja luultavasti pilasin Sarin hiukset.Vähän niiku melkeen sakonki.Mut hyvät niistä tuli.Mutta ei minusta kyllä parturi/kampaajaa tule jos hiusten takuttaminen/pörröttäminen ei kuulu tuohon alaan.
Njoo.Jos vaikka lukis sitte jotaki muka siihen ns.kokeeseen mikä huomenna ois...terkkari kyllä suositteli mulle koulun lopettamista saman tien.Olen kahden vaiheilla.

Tää on aina yhtä mieltä keventävää hommaa<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.