IRC-Galleria

riikkiz

riikkiz

riikka ivalosta moi.

ivalo on place to be.Torstai 23.02.2006 01:14

Tykkään kovasti tästä lomasta.Mitään en oo tehny mitä suunnittelin,lomailun ulkopuolisia juttuja esim koulujuttuja siis. Tänään oltiin sarin kans arttuvahteina,itse olin aamusta asti ja sari pyrähteli siihen pariin otteeseen.Käytiin me sarin luona kylässäki.Ja eki ja reettis ja johanna käväs kahvilla arden residenssissä.Arttu on maailman ihanin ja paras olento mitä Jumala voi luoda.Meinaan joka hetki itkeä ku se on niin parasta ja sitä näkee niin harvoin ku asuu niin kaukana...iteppä oon paikkani valinnu.

Tänään,kuin myös eilen,värjäiltiin sarin kans vähän hiuksia.....mulle saatiin tumma tukka takasin...aika karua ku siihen vaaleaan raidalliseen kerkes niin kotiutua.Mut tää on nyt niin rok.tai ainaki hyvä ja oon tyytyväinen:)

Heiniä on ikävä,suurin!ja maikkua.

Huomenna lähetään luostolle.Meitä on moneksi.Sari Krisse Tiia Subi Böle Juho.ehkä toinenki.Ja sit mikä tärkeintä nii tietenki AnttiTuisku uu mama!!!<3 saatan kuolla sinne 500 päisen pikkutyttölauman jalkoihin ku pienes sieväs oon vastustuskyvytön.Eli jos minusta rakas päiväkirja ei oo muutamaan päivään kuulunu niin sieltä luostolta jonku mestan eli antin keikkapaikan lattialta minut löytää.

Ylihuominenki on jo buukattu.Paula siskoni ihanin vannotti tänään että meidän tulee olla sen luona klo 1800 perjantaina,siitä starttaa meidän GIRLS NIGHT OUT! Maltan tuskin odottaa,Ivalobaarit,voiko ihanampaa olla.....(krhm) ei silti,ne on parhaita paikkoja koska mulla on mukana parhaimmat tyypit<3

Nyt jatkan eläkeläisten biisien polttelua,pitäähän perjantaiksi humppaa saada.

Voi hyvin.Te myös.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.