IRC-Galleria

riikkiz

riikkiz

riikka ivalosta moi.

OON SEURAAVA VIIVI AVELLANTorstai 02.03.2006 00:16

Joo-o,onhan se ollu taas viikko. Eilen edistyimme asuntoasioissamme sen verran että kun päätimme ilta-ajelumme kunniaksi mennä päättämään iltamme kallion peruspaikkaan,maskottiin,törmäsimme siellä ystävääni Severiin,joka oli juhlimassa kavereidensa kanssa synttäreitään.Siinä aikamme juteltuamme ja severin siinä sekoillessa ja juodessa tuopillista jekkua aloimme jutella minun ja sarin asuntotilanteesta.Severi innostui vallan ja kerto et sen velipuoli,isän naisystävän lapsi,joku, asu kruunuhaassa kaksiossa,vuokra sijaintiinsa nähden (200m rautatieasemalle about) halpa, on muuttamassa nyt pois ja tilalle tarvisi uudet asukit.Onneks sevellä on adhd ja vähän enemmänki,vilkkain ihminen kenet tiedän, eli niimpä sillä sekunnilla se oli puhelin kourassa jo äitipuolelleen soittamassa ja tiedustelemassa kämpästä. Tänään sitten soittelin mukavan äitipuolen kanssa että mitä ja missä,severi nimittäin ei osannut minulle vastauksia antaa kämppää koskeviin kysymyksiin,WONDER WHY!TUOPILLINEN JEKKUA + muut.Huomenna soitan siis isännöitsijälle.Oishan se huippua,luksuskämppä helsingin keskustassa ja antti tuiskuki asuu lähellä!! :O

No päivänihän toki on sisältänyt paljon tapahtumia.Aamul menin ekana harjottelupaikkakahvilaani jutteleen työajoista mukavan setän kanssa ja istuskelin ja oottelin et koulu alkais.Jassoki kävi siinä istumas. Sit huomasin yks kaks et pitäs olla 15min pääst koulul.Toki siinä kiirees nousin väärään ratikkaan joka päätti kiertää eiran ja iso-roban kautta.Ivalolaisille tiedoksi että se olisi meil päin vähän niinku oisit menos saariselälle mut meetki sinne inarin kautta.Matka kesti 35min,yleensä keskustasta ehk 7min. Myöhästyin siis juuri tänä päivänä 35min kun piti pitää ryhmätyöt,josta tosin meidän ryhmäl tuli hiukan juosten kustu,ketään ei nimittäin kiinnostanu. Mutta perille pääsin ja esitelmä pidettiin. Ois ylihuomennaki yks 10 sivun tehtävä palautettava ja työsuojelun tentti mut njäh. :D lepposta.

Siinä kuuden maissa kun puolikuolleena mitään syöneenä olin pyörtyilemässä, kaverini soittaa: "moi,onko sul perjantaina koulua aikasin" vastaan kyllä,kasilta. "no seuraava kysymys,onko sulla coctail-asua?" MULLA!?RIIKALLA!? Ei ole,vastaan. "Niin sitä vaan soittelin et ku mul ois kaks lippua Viihdeuutisten 1-vuotis-synttäreille stockholmiin,kiinostaisko?" KIINNOSTAISKO?no tietenki kiinnosti! Nappasin sarin aveciksi ja huomenna siis menemme viihdeuutisten syntsyille.Musta tulee uusi VIIVI AVELLAN!Puhun vaan paljon paremmin,ja näytän vaan paljon paremmalta ja oon oikeestaan kaikin puolin parempi. Toivottavasti me osataan käyttäytyä...ettei hypitä pöydillä Jasper Pääkkösten kanssa....Huh ku jännittää. Toisin sanoen tentit ja muut saa mennä nyt heikosti.

Ja Upaki tulee huomen<3 on tämä yhtä juhlaa.

Mietin tos illan päätteeksi et miten nyt on tullu pari tollasta kivaa juttua yhtä aikaa?Mahdollinen kämppä ja viiviavellan-bileet.Oonko saanu kokea kaikkea paskaa ja nyt saan palkkion kärsimyksist?(jos viivi avellanin bileitä sellaseks voi kutsua. HA!) Vai onko se kaikki paska vielä tipahtamassa mun niskaan?Luoja tietää.

Nyt suihkun kautta unille,huomen ollaan hehkeinä,7päivää lehdes torstaina viel hehkeempinä,ja perjantaiaamuna jasper pääkkösen kautta aleksi sariolan vierestä heränneenä kaikista hehkein!

Silti Bam Margera mieles<3
sain muuten markkinoinnin tentistä 4.Kyllä musta jotain tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.