IRC-Galleria

today I...Keskiviikko 19.03.2008 23:14

aamulla mä menin jokelaan mamille nukkumaan kun Nulibi kävi siellä siivoamassa, sitten minä heräsin noin kello 15.00<-olen siis saanut vihdoinkin nukuttua! Minä menin järvenpäähän,käytiin hesburgerissa ja sitten me gogo jamboree. Pesulla kävin ja paklasin naaman, herätin Nulibin ja Poko-Pojan ja lähdimme ajelemaan ympyrää järvenpään iki ihanaan keskustaan : ) that was very nice...yeh. Sitten siinä muutaman kymmenen kierroksen jälkeen Nulibi ajoi minut Kelpolkoskelle, hyvästilin sen ja poko-pojan, ja tietysti mun rakkaan, ratakireen carinan...ja nyt oon tässä, eli siis töissä. Huomenna heti aamulla mä meen kahville essolle,meen pesulle,puen paklaan ajelen alkoon, ostan muutaman pullon punkkuva ja otan chillisti. Nulibi saa ajaa, mut ei villisti.
olisipa huominen aamu jo äkkiä, ei millään jaksaisi olla ja odottaa, siitä on jo niiiin long time kun olen ollut viihteellä, noin viisi kokonaista vuorokautta, ajatella. Huh.
mä haluun nähdä milkan, sillä on uusi tukka, enkä ole nähnyt sitä ainakaan kahteen viikkoon, en ole ees jutellut puhelimessa, ihan peppusesta.ikävä.
viikonloppuna mä nään vanhoja kavereita, emman ja kait merin ja jenssikan myöskin, chuul sitten, sillä hetkellä on pienen hetken taas ryhmä rämä koossa, saa nähdä miltä se tuntuu,kun ei olla oltu yhteyksissä piitkään aikaan,sad. Joskus sata vuotta sitten oli aina samat naamat, ja minä ja emma, ja rantsu...sweet summer with pirtu.<3 ahh,voi niitä aikoja.
elämä muuttuu, niin myös me, pysyykö mikään ennallaan? tai muututaanko me kuitenkaan oikeesti koskaan? onko meidän perus minä aina sama? kasvetaanko me aikuisiksi?? I don't know...
Siis mukavaa aikaa tulossa taas, hope so. : )
poko poijka on ollut tänään väsynyt, mut kumminkin oma iloinen itsensä<3se on ihana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.