IRC-Galleria

rlavikka

rlavikka

huomenna töitä, jee!
Aah tätä autuutta, kun Arttu nukahti ja mä tein kaakaota ja söin ison korvapuustin. On jopa vielä aikaa jotain tännekin kirjailla...

Eilen käytiin Suomenlinnassa Timo-kummisedän kanssa. Oli tosi kaunis aurinkoinen ja kaunis sää. Tänä syksynä onkin lähinnä satanut vettä ja ollut viileää. Syötiin Suomenlinnan Panimossa ja pojat joi molemmat 3 tuoppia olutta, jotta jano lähtisi.

Odotan kovasti tämänpäiväistä vauvauintia. Se oli viimeksi tosi kivaa, mutta tietty vähän jännittää, onko se tänäänkin yhtä kivaa eli onko vauva sopivasti nukkunut ja syönyt, jotta "uinti" onnistuu.

Käytiin Artun kanssa aamulla viemässä jo ostohetkellä valmiiksi vanhentunut äidinmaidonkorvike (kandeis tarkistaa päiväys jo kaupassa) takaisin s-markettiin. Se oli joku merkki Nanin ja Tuttelin rinnalla, muttei nyt päästy kokeilemaan, jos Arttu olisi siitä tykännyt. Arttu ei nimittäin huoli mitään äidinmaidonkorviketta, sille kelpaa vain aito mjölkki ja tietty aito TISSI eikä joku tutti.

Huomenna mennään (toivottavasti) Artun kanssa musiikkihetkeen (körö körö kirkkoon sun muita hassuja lastenlauluja) ja ke alkaa vauvahieronta. Pitää keksiä joka päivälle jotain menoa, jottei ihan metsity, vaikka kaupungissa asustaakin.

Noniin, sieltä kuuluu tuhinaa...autuus loppuu ihan just...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.