IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Voi taivas!Torstai 06.12.2007 05:50

En ole ikinä ennen, koskaan, milloinkaan kokenut mitään vastaavaa! Tiistai ilta ja keskiviikko päivä, parasta mitä olen koskaan kokenut. Tiedän, että voin tippua hetkenä minä hyvänsä pilvistä, mut noi päivät on kaiken tuskan arvoisia. Koko 28,46 vuotisen elämäni kaikkien tuskien arvoisia. En voi kuin rukoilla Jumalaa, että ne päivät saavat vielä jatkoa. Jos mun loppuelämäni ois edes haaleaa kopiota noista päivistä, olisin täydellisen onnellinen =) On ihmeellistä, että olen täysin tyyni ja rauhallinen, kun pilvistä tippumisen uhka on todellinen. Jotenkin vaan tuntuu, että vihdoinkin kaikki käy hyvin. Tää on se juttu, jota olen etsinyt. Mä oon kotona. Mä rakastan sua Risto!! Tapahtui mitä tahansa, mä rakastan sua!! Vaikka sunnuntai kaatais pilvet sateena maahan, mä rakastan sua. Mä oon Jumalalle kiitollinen, että oon saanu kohdata sut =) Se runo, "Enkelinsiipi" on sulle kirjoitettu, mutten sitä kirjoittaessani vielä tiennyt, kuinka osuva se onkaan..

P.S Kiitokset Antille, Jaskalle ja V-P:lle. Ilman teidän kanssanne koettuja kokemuksia en olisi näin valmis. Ja anteeksi, että olen ollut kusipää! En vain ennen ole tiennyt, mitä rakkaus on..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.