IRC-Galleria

Vielä ois kaks tuntia töitä jäljellä. Tää nikotiinipurkka ei maistu miltään enää. No pian voi mennä taas tupakalle. Tota purkkaa järsiessäni kehitin taas uuden pelon itselleni; mitä jos puren itseäni kieleen? Aloin miettiä, miten kieli osaa väistellä hampaita, jotka jauhaa lonksuttaa. Nyt sitten kiinnitän koko ajan huomiota siihen, missä mun kieli on milloinkin..

Meillä oli eilen välijoulu, perheen kesken. Jaanan idea, eikä ollenkaan hassumpi sellanen. Syötiin jouluisia ruokia (laatikoita, karjalanpaistia, erilaisia kalaruokia, rosollia jne.) ja katteltiin 18 vuotta vanhoja kotivideoita, eli joulua -89. Hyvät naurut saatiin, vieläkin vatsalihakset kipeenä. Ja kiva kun koko perhe oli koolla =)

Vielä 12 minuuttia, ja sitten meen tupakalle. Ja syön omenan. Ja jatkan identiteettikriisini potemista ja pohtimista. Kertoisin teille mielelläni tarkemminkin, oon meinaan kehittäny mielenkiintoisia teorioita omasta käyttäytymisestäni. Mut ne on, ainakin toistaiseksi, liian intiimejä asioita. Sorry =(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.