IRC-Galleria

sadesusi

sadesusi

en käy täällä juuri koskaan.

missä hemmetissä se viipyy? osa 2Tiistai 21.04.2009 19:00

Yksi on nyt yhdeksän päivää myöhässä ja vaikuttaa hyvin viihtyvän vatsassa. Kävin eilen neuvolassa, ja neuvolan täti oli sitä mieltä, että vauva vaikuttaa "käteen" isommalta kuin mitä ennustivat viime ultrassa. Hän soitti sitten äitiyspolille ja ilmoitti, että minä tulen välitarkastukseen.

Tänään siis yhdeksäksi KYS:lle ja selvittelemään asiaa. Ensin istuin kiikkutuoliin ja masun ympärille pistettiin vauvan sydänääniä ja vatsan supistuksia mittaava laite. Siinä sitten kököttelin puoli tuntia, kunnes lääkäri saapui paikalle. Ja eikun ultraan. Tällä kertaa vain vauvan isi sai mahdollisuuden katsella ultrakuvaa, minä löllöttelin selälläni ja lääkäri mittaili vauvaa useaan otteeseen. Geeli oli ihan yhtä nihkeänkylmää kuin ennenkin.

Lääkäri sai vauvan painoarvioksi semmoiset 3,5 kiloa, eli sinänsä mitään hätää synnyttämään ei ole. Eli aiempi lupaus siitä, että viimeistään perjantaina laittavat synnytyksen käyntiin peruuntui ja tuloaika siirrettiin sunnuntaille. Lapsivettä on runsaasti ja vauva on pitkä, joten käteen vauva vaikuttaa hiukan isommalta kuin on todellisuudessa. Vauva voi hyvin <3 Sisätutkimuksessa selvisi, että kohdunsuu on täysin valmis synnyttämiseen, joten nyt vain odotellaan. Ja odotellaan. Lääkäri kyllä sanoi, että vauva saattaisi olla tuloillaan ihan itsestäänkin tässä lähipäivinä. Toivottavasti.

Odottaminen tosiaan alkaa kyrsimään, tekisi mieli jo päästä eteenpäin tämän asian kanssa. Ja saada se pikkuihminen vihdoin ja viimein pois sieltä.

Olen jaksanut käydä lenkillä ja tehdä koulujuttuja, varmaan jatkan samaa rataa siihen asti kun vauva tulee.

Kaunista kevättä ja nyt kaikki liikenevät peukut pystyyn, kiitos! ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.