IRC-Galleria

:)Maanantai 31.12.2007 21:53

Uuttavuotta vaan kaikille.

Huokaus..Keskiviikko 05.12.2007 00:06

Mikä ihme siinä on, että heti kun ihmiset saavat veronpalautusrahat ne pitää ryypätä? Nyt on tiistai, mutta tuntui ihan perjantailta. Tai vielä pahemmalta. Jouduin kirjaimellisesti nostamaan juopuneen ihmisen kaupan lattialta kun mies kaatui. Kieltäydyin myymästä n. 5-6 asiakkaalle (ennätys) + Kun menin töihin niin meillä oli yksi koditon mies varastossa nukkumassa :D Halusi kuulemma vankilaan lämpimään, kun on kylmä. No, vartija oli jo paikalla ja poliisit kävivät hakemassa miehen vähän myöhemmin.

Vittu mikä päivä. Hävettää suorastaan suomalaisten puolesta. Menikö muuten se ALKO lakkoon? Hyvä jos meni. Perkele.

Perseestä.Keskiviikko 21.11.2007 19:09

Joopajoo. 4 antibioottikuuria + nenäsumute.. useita sairaslomia poissa töistä... n. 4kk olen jo kärsinyt eräänlaisista nenän ja pään limakalvojen tulehduksista, lähinnä vasemmassa poskiontelossa on ollut vähän kaikkea. Otsassa ei ole mitään, joten ei ole mitään vakavempaa siis sillai. Mutta. Noi perkeleen nielurisat. Ovat meinaa nyt lähes turvonneet niin isoiksi, että koskettavat toisiaan. Jep, ne siellä suun takaosassa olevat kaksi isoa mötikkää. Ne ovat aivan hervottoman kokoiset. Ihme rakkuloita takaosassa, ja jotain keltaista möhnää tulee välillä ;E Erikois nenä- ja korvalääkäri kellä kävin sanoi ettei ole uransa aikana nähnyt niin isoja nielurisoja kellään tän ikäisellä. Jouduin tänään lähteen kesken työpäivän, sattuu kun puhuu ja sattuu vielä enemmän kun nielee. Saatana. Muutenkin on niin tukkoinen olo ja pää painaa niin helvetisti. Huomenna aamulla työterveyslääkäriaika, ja perjantaina oli jo valmiiksi TAYS:ssä sellainen esikäynti, tämä erikoislääkäri josta puhuin lähetti lähetteen TAYS:siin leikkausjonoon.. mutta niin, tää esikäynti on sellainen jossa suunnitellaan tulevaa nielurisaleikkausta anestesialääkärin ja jonkun muun lääkärin kaa, oli siinä joitain opiskelijoitakin sitten kans seuraamassa. Ei tästä tuu yhtää mitää ku joudun oleen jatkuvasti poissa töistä, perkele.

!!!Tiistai 23.10.2007 12:12

NETTI <3

Kiitos Elisa todella nopeasti toiminnasta :) tänä aamuna siis kävi asentaja, heti ei toiminut ku oli kytkenyt väärin :D mutta ei se mitään, nyt toimii, JES!

:DDSunnuntai 07.10.2007 15:47

Toinen muuttopäivä takana. :)Sunnuntai 30.09.2007 20:16

Dodii, nyt on kämpässä suurin osa kaikista tavaroista jo, eli sänky, mattoja, yöpöytää, TV ym ym.. ja tänään siivottiin porukalla jokaikinen pienikin kolo ja nurkka kämpästä puhtaaksi ^^ Ostoslistalla olisi vielä verhoa, keittiönpyötää, vessaan jotain pientä mattoa ym ym.. muuten on kyllä jo tavaraa, kaikki ne tärkeimmät.

Olo on kerrassaan mahtava. :) Ja huomenna maanantaina alkaa työt uudessa työpaikassa \o/

Woo~!Tiistai 18.09.2007 19:04

SAIN!! Mä sain, vihdoinkin!! Jes jes jes!!! ..

..

SEN KÄMPÄN <3 <3 <3 WOOOOOOooooooo~!

JESJESJESJESJES~! I mah happy! ^_^

*reps*Lauantai 28.07.2007 17:57

"Spider-pig, spider-pig does whatever a spider-pig does." "Look out!! He is the spider-pig!!"

http://youtube.com/watch?v=zrZoEXCov90

:DDDDDD

Minut löydät netistä:Maanantai 23.07.2007 23:21

http://suruilo.deviantart.com/

Osa kuvistani (ne hienoimmat) on siis siirtynyt tuonne :) Joten katsokaa, kommentoikaa, laittakaa suosikkeihin talteen tuo sivu :p ^^

www.715517.biz/sadhappy/images

Sensoitua Grrrmiauta!

http://alastonsuomi.com/sadhappy/images

Pervompaa, rivompaa, seksikkäämpää Grrrmiauta! ;)

http://youtube.com/profile?user=sad0happy

Kitarointia, videoita tulossa jahka jaksan kuvata :p ehkä tylsinä sadepäivinä, who knows.

!!!Perjantai 13.07.2007 00:38

Paistaa se päivä risukasaankin ^^ hihihi *hymyy*

EHKÄ jotain kivaa tiedossa asuntoasiaan liittyen :p mutta vasta ensi viikolla. En halua nielaista ennenkuin tipahtaa.