IRC-Galleria

:)Tiistai 06.05.2008 23:22

Hieno päivä takana.. Pitkä juttu (kirjoitin englanniksi dA:han), lyhyesti: Lähdin päivällä kauppaan ja sattumalta otin kameran mukaan. Jonkun viemärityön takia jouduin hieman kiertämään ja menin kiertotietä kaupalle. No, huomasin sitten yhden oravan jota kuvasin hetken, ja sitten jatkoin siitä kaupalle. Ja kaupan takana on kaksi fasaania taistelemassa reviiristä. Vau. Ei ihan joka päivä näe sellaista. Ja kerrankin sattui olemaan kamerakin mukana.

Nopean taiston jälkeen isompi voitti, ja jäi vielä alueelle. Pääsin n. 2m päähän siitä, ja sain upeita kuvia. Ja siinä samalla kun olin kyyryssä maassa, ympärille ilmesty useita lintuja, ja kaksi oravaa :D kerrankin oli enemmän kuvattavia kohteita kuin aikaa.. vau. Oli kyllä mahtava hetki. :) No, jatkoin siitä kaupalle, tein ostokseni, ja käväisin vielä uudestaan siinä kaupan takapihalla. Fasaani oli jo jossain tien toisella puolelle, mutta kuvasin vielä yhtä oravaa.

Otin n. 45 minuutissa n. 205 kuvaa. :D Ja kuvat löytyvät osoitteesta http://suruilo.deviantart.com/gallery

Vappuja! ^^Torstai 01.05.2008 00:26

Yksin kotona, ei vituta pätkääkään. Just the way I like it. Kävin tossa erään kaverin luona jossa oliki porukkaa jo jonkun verran, he jatkoivat tampereen keskustaan, minä lähdin kotio :) Hyvää vappua kaikille! Ja älkää kiusatko ihmisiä jotka eivät juo!

Ei enää ikinä.Sunnuntai 27.04.2008 05:48

Siitä on joku 5kk kun olen viimeksi juonut, ja sitä ennen taukoa oli varmaan 8kk.. ja nyt on ihan saatanan paha olo. Ratkesin. Petin itseni. Kolmas kerta jo pitkän tauon jälkeen.. .. kai sitä tarvii muistuttaa itselleen miksi ei juo eikä polta... tällä kertaa poltinkin, varmaan 1½v tauon jälkeen. Nyt on todella paska olo.

Joten. En enää ikinä juo. Tämä on lupaus. Lähinnä itselleni. Ei enää ikinä. Ja toisinkuin monet muut jotka ovat tätä sanoneet, minä tulen myös pitämään lupaukseni. En enää ikinä juo yhtäkää pulloa/tölkkiä ym. alkoholia, enkä enää ikinä polta yhtäkään tupakkaa. Vaikka kuinka joka tarjoaisi. Koko loppuelämäni ajan. Se on loppu nyt.

Ei enää ikinä.

JoopajooPerjantai 11.04.2008 21:15

Noniin, nyt tuli lävärit otettua takaisin.. Korvikset meni helposti koska ne ei ollut ehtineet vielä täysin umpeutua, kulmakorut taas jouduttii laittaa uusiksi. Hyvin meni molemmat läpi ja sillee, MUTTA. Kulma alko vuotaan niin vitusti (kiitos marevan <3) .. en viimeksikää käynyt missää verikokeissa kattomassa sitä verenhyytymisarvoa, ajattelin ettei nytkää tarvi. Viimeksi, ekaa kertaa kun kävin ottaan niin ei tullut ku ihan vähän verta.

Nyt sitä vuosi yli tunnin verran isoina veripisaroina. Paperia meni niin helvetisti ja vaikka kuinka yritti olla paikoillaan ja ym, koskematta siihen alueeseen ja piti paperia niin ei silti tuli niin saatanasti. Ajattelin jo että pitääkö tässä helvetti sairaalaan lähteä :o oikeasti, siinä vaiheessa itteeki alko pelottaa ku sitä lävistäjää alko pelottaan :DD ei veressä mitään, oon tottunut ku välillä vuotaa nenä ym ym.. Huh huh.

Mutta, päätin sitten lähteä sieltä vaikka vieläkin vuosi tuo kulma, ei ole pitkä matka kotio tampereen keskustasta. Kotona sitten tuo verentulo tyrehty kokonaan, ja pystyin huokaisemaan helpotuksesta. Soitin vielä liikkeeseen takaisinkin, että kaikki ok.

Hieman heikohko olo, mutta ompahan nyt osa sitä omaa "minuutta" takaisin; oli aivan huikean alaston olo ilman noita läväreitä.

PS. Älkää pelätkö ottaa lävistyksiä, tälläistä ei pitäisi tapahtua "normaaleille" ihmisille. :P Kyseinen verentulo johtui sydänviasta ja marevan -lääkityksestä, kyseinen lääke kun on verenohennuslääke.

Hehee.Perjantai 11.04.2008 01:00

Huomenna kaikki lävärit takaisin <3

: )Torstai 14.02.2008 15:23

Nielurisaleikkauksesta on selvitty. Vähän on suun takaosa ja kurkku kipeä, mutta ei tule verta mistään. Kotona olen siis jo, leikkaus tehtiin eilen aamulla. Olin yön TAYS:ssa. Niin ja tuo vasen käsi on vielä vähä kipeä tuosta kohtaa mihin kanyyli laitettiin. All in all, operaatio meni yllättävän hyvin ja särkylääkettä kun sai niin paljon ku halus niin mikäs tässä ^^

:DSunnuntai 20.01.2008 16:17

(14:15:15) (+PuriZija) Mun faija on outo, mutta ihana. Se selitti mulle, kun oli pieni, että me ei itse piereskellä, vaan ne on ujot oravat. Jokaisella ihmisellä on ujo orava, joka kerää aina hirveästi rohkeutta, että pääsisi moikkaamaan ihmistä. Mutta kun se stressaa sitä niin paljon, että sitten vihdoin kun se uskaltaisi tehdä sen ja tulee ulos, se pieraisee, menee hämilleen, nolostuu ja juoksee takas. >_>

:)Maanantai 31.12.2007 21:53

Uuttavuotta vaan kaikille.