IRC-Galleria

Miniloma piristää!!Torstai 17.07.2008 02:47

Kyllä se niin vaan on että moottoripyöräily on mukavaa. Tehtiin aikamoinen lenkki Petrin kanssa.

Sunnuntaina pääsin töistä kolmelta ja lähdettiin suoraan ajaa linnalta Kuopioon. 350 km. 60 km ennen Kuopiota alko satamaan kaatamalla vettä ja minä katsuin eniten, vaikka istuin takana. Ei vaihtovaatteita. Siinä sit mentiin Huviretkeen syömään märissä vaatteissa. Tosi kivaa. Aamulla kun oli lähdön aika huomasin ettei mun kengät ollu kuivunu yön aikana. Ei muuta kuin märät kengät jalkaan ja menoks. Kyl ne sitä päivän aikana kuivu.

Maanantaina oltiin ennen kahdeksaa jo tien päällä ja ajettiin siitä sitä Tuusniemelle ja käytiin jopa Kaislaniemessä. Ei ollu ketään kotona. Siitä sit Heinävedelle Särkelään Petrin mummolle. Ei ollu poika 15 vuoteen käyny. Oli pieni shokki mummolle. Kahvit hörpittiin ja suunnattiin Joensuuhun. Siellä käytiin Petrin lapsuuden kodin pihassa ja Petrin sedällä. Abc:lla lounas ja suunta kohti Mikkeliä. Ehdittiin Mikkeliin just ennen sadetta. Saunassakin käytiin ja sit rupes pahasti ramasee eikä oikein ruokakaan maistunu ja syötiin sit vaan hampurilaiset mäkkärissä. Jaksoin melkein siiderin juoda ennen kun tuli uni. Kilometri saldo oli 610.

Tiistaina oli aamulla kovin sateista, eikä ollu edes niitä sadevarusteita mukana, joten jäättin hotellille pitää sadetta. Otettiin kivat kahden tunnin päikkärit. Kahdeltatoista check out ja menoks. Upee kuuma ilma koko matkan kotiin päin. Mikkelistä Hämeenlinnaan oli turhan tylsää tietä, joten käytiin siinä matkalla sit Heinolassa, Lammilla ja Hauholla ennen kun tultiin Hämeenlinnaan. Siitä suoraan suihkun kautta töihin. 200 km.

Kaiken kaikkiaan 48 tunnissa 1160 km. Ja on kyllä pylly hellänä. Mutta aivan ihanaa!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.