IRC-Galleria

.....Sunnuntai 04.11.2007 11:41

Jaahas, ollaan sit punaisia kuin ravut. Aloe gel purkki aivan tyhjä. Eikä meinaa millään parantua. Vaikka joka ilta ollaan laitettu geeliä. No, eipäs sitten tämäkään päivä oo mennyt hyvin. Katsoin pankkitiliä, sieltä on lähteny 450 euroa taivaan tuuliin!! Nostin eilen (lauantaina) kaks kertaa 225 euroa mutta rahaa ei ikinä tullu ja nyt se thai pankki vei mun rahat. No, onneks oli säästötili. saan sieltä sitten mut kyllä harmittaa. Ei kuittia eikä mitään muutakaan todistetta siitä että rahat läks.

Suunnitellaan sit reissuun lähtöä. Pohjois-Thaimaa kutsuu. Petrin mieltymysten mukaan joudun myöntymään Koh Kaenissä käyntiä ennen Chiang Maita. Ja vielä ainakin näyttää siltä että junalla mennään. Keskiviikkoon asti on hotelli Pattayalla, eli keskiviikkona varmaan mennään eka Bangkokiin ja sit vasta katsotaan että kuinkas sit edetään.

Eli hyväähän meille tänne kuuluu. Hengissä ollaan ja lämmintä piisaa. Eikä oo ees satanu kertaakaan(*koputtaa puutaa*). Skootteri on ollu koko ajan alla. Ihanaa päästä kulkee sinne minne haluaa. Esin golfkentälle. Tiistaina mennään pelaamaan ekaa kertaa. Vähän jännittää, kun rangella ei noi lyönnit oiekein sujunu...

Siellä kuulemma tulee lunta. Yritän lähettää tässä samalla hieman tätä aurinko teille... =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.