IRC-Galleria

Chiang MaiMaanantai 12.11.2007 16:28

Aivan ihana paikka!!! Rauhallinen suur-kaupunki. Taynna opiskelijoita, eli nuorta ulkomaalaista nakyy kadulla. Kaytiin jo ajelemassa vuorilla tanaan ja nain jo ensimmaisen kaarmeen. Yok!

Suunnitelmissa olis lahtee vahan isommalla pyoralla kiertaa vuoria ja maaseutua. Siita tuleekin jannittavaa. Ollaan kaks paivaa reissussa ja nahdaan ilmesesti jopa vuoristokylia ja niiden asukkaita (josta olen todella innoissani). Sita en tieda etta onko ne niita pitkakaulaisia tyyppeja mut sittenhan se selviaa. Sadettakaan ei oo luvattu, joten ei tarvii ottaa sadetakkia mukaan =). Mutta pitkahihasta tarvii, siella on n.13 astetta lamminta.

Chiang Maissa on paljon temppeleita. Aivan ihania!! Ja eilen oli sunnuntai yomarkkinat, mun taivas!! Jostain sielta vuorilta oli tullu tuhansia myyjia vanhaan kaupunkiin myymaan kasin tehtyja tavaroitaan. En oo missaan ikina nahny mitaan niin kauniita tavaroita. Olisin varmasti ostanu ne kaikki, mutta finnair ei ottais mua mukaan sen jalkeen =)

Kaikki on sanonu et Chiang Maissa on kylma, ja paskat, taalla on tosi kuuma ja hiostava. Nyt illalla auringon laskettua niin on inhimilliset oltavat, muuten on aika tuskanen. Kavin tanaan taas kauneussalongissa. 3 euroa manikyyri ja hiusten pesu ja kuivaus. Petrin tukan varjays ja leikkuu 6 euroa. Ei paha =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.