IRC-Galleria

wtf, galleria tai sanna on tullu hulluksKeskiviikko 30.11.2005 14:58

eilen laittelin uusia vanhoja kuvia ja kirjoittelin kommentteja. noh, kuvia en pääse kattoo muuta ku kuva-arkistossa. aina ku painaa jotain muuta kuvaa (ei edes päde kaikkiin kuviin) joutuu profiilikuvaan! no semmosta on käyny ennenkin, syytä en kyl tiiä vieläkään. paree ois lähtee wörkkii vähitellen.

eiliset mun kirjoittamat kommentit ovat poistuneet, se nyt voi johtua siitä, että kommentoinnin kohde on ne poistanut, mut ei niis kai mitään poitamisen syytä ollut. veikkaan ennemmin jotain yliluonnollista tapahtuneen.

eikä siinä vielä kaikki! erään täysin tuntemattoman henkilön (jätetään tarkemmat nimitykset pois) mukaan olen kirjoittanut yhteen hänen kuvaansa "nam", minkä jälkeen poistanut kommentin. sitä sitten siinä selvittelemään. en kirjoittanut, enkä näin ollen poistanut, enkä olis edes siihen nimenomaiseen kuvaan kirjoittanut, petri ei kirjoittanut mun tunnuksilla ja muut ei taida mun tunnuksia tietää, eivätkä siispä olis voineet kirjoittaa ja poistaa. ota siitä nyt sit selvää. no ainaski ton takii oli petrin kans herkkää <3

heti ku löydän täält jostain jonkun tekniikkaneron, eli sen joka tän gallerian on saanu vituroilleen, osoitteen, laitan sille pari valittua sanaa.
ja taidan samal kysyy, johtuuko samasta syystä, ettei mulle tuu kommentteja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.