IRC-Galleria

requestKeskiviikko 08.11.2006 13:58

tuli piipahdettua englannin maaperällä firman pikkujoulujen merkeissä viime viikolla (to-la). torstain hektisen työpäivän jälkeen kiireellä valmiiks ja junalla tampereelle ottamaan parit rohkaisevat semaforiin kyytiä odotellessa. pirkkalan lentokentällä tuli myöskin odoteltua myöhässä olevaa konetta, myöskin baarin puolella.
stanstedtin lentokentältä oli järjestetty parin tila-auton kyyti kolmikaistasen moottoritien kautta lontoon keskustaan royal national hotelliin. pään sai tyynyyn kello kolme paikallista aikaa (-2h). aamulla herätys ennen kasia, niskat kipeenä, hirvee väsy, mut suihkuun ja aamupalalle (kattava: paahtoleipä,sämpylä,voi,marmeladi,muro,maito,appelssiinimehu,hemmetin paha kahvi,tee).
perjantaina koulutusta jäädytetyssä huoneessa, lounas (kuva isosta annoksesta) ja takaisin jäätymään. opittiin uusista tuotteista ja viimeistään nyt olen ne unohtanut.
illalla syömään sway-nimiseen paikkaan. enkkulaiset taitaa aloittaa juhlinnan verrattain aikaisin, paikka oli tupaten täynnä ja melu sen mukainen.
toimitusjohtajan "eikä tässä vielä kaikki" -huipennus oli kuplivalla varustettu valkoinen H2-limo -kiertoajelu lontoon nähtävyydeltä toiselle. ehdottomasti ainoo tapa tehdä se :D
limo jätti porukan seuraavalle baarille, joka oli kolmessa kerroksessa oleva, pienehkö, hyvällä musiikilla varustettu oxygen (jonne muka virtaa puhdasta happea koko ajan). vipeillä tietty sisään. eipä siellä kauaa ehditty notkua, kun tuli "parempi" ehdotus. ehdotettiin että lähdettäis white china -nimiseen yökerhoon, jonne maksaa sisään vaivaiset £20. siin vaihees sannan jalat oli niin paskana uusilla kengillä kävelystä, että jäi se hienous toiseen kertaan. pyörähdettiin irkkubaaris vielä ennen metrolle menoa. osa lähteneestä porukasta halus lisää viunaa, mutta eivät suurista etsinnöistä huolimatta löytäneet kauppaa, joka sitä siihen aikaan möis. kyllä muuten seuraavana aamuna kiittelivät. itellä ei tullu paljookaan otettua, sen verran huonoja kokemuksia viinin, viinan ja mietojen sekoittelusta saman illan aikana. ja toisekseen lauantaiaamuna herätys oli jälleen huomattavan aikaisin, jotta ehtis vähän shoppailemaankin. mutta kas kun ei ollu suunniteltu mitään niin se meni päämäärättömäks kävelyks ja mitään ei juurikaan tarttunut käteen. et olihan reissu. sen nyt oppi että pitää vähän suunnitella menoja tommosella kaupunki"lomalla".
no lauantaina kyyti kentälle oliki semmoi hehkee vankienkuljetusauton näköinen, mut perille päästiin. kentällä oli melko tiukat turvatarkastukset, ne ku tässä vielä tiukkeni justiin. sain pitää puikkohuulirasvani! uusinta uutta oli kyllä kenkien läpivalaisu vielä erikseen. "danger danger! vaarallista koiranpaskaa!" kentältäkään ei tullut ostettua muuta ku bailey'siä ja karkkia, jeejee.
treen päässä laskeuduttiin jälleen myöhässä sillai tömps. osaa muuten lentää ja laskeutua...
no siitä syystä seuraava lento oli taas myöhässä ku oli tekninen vika koneessa..
jes, kyydillä treelle ja junalle ja tiksin kautta kotiin. vihdoinkin.
siisti ja rankka reissu mutta tulipahan tehtyä.
toisel kertaa sit niihi baareihin ja ostoksille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.