IRC-Galleria

HaasteKeskiviikko 25.01.2006 16:26

"Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1) En voi pitää näppei eros Petristä. Tykkään koskettaa <3

2) Autoillessa sadattelen melko usein ja arvostelen muita liikenteen käyttäjiä, koska ne ei osaa liikennesääntöjä eikä muutenkaan ajatella muita.

3) Oon hygieniaintoilija. Oon koko ajan pesemässä käsiä, ja yritän kouluttaa siihen mun ikuisuusprojektiakin silloin tällöin. Käsien pesusta johtuen oon myös alituiseen rasvaamassa käsiä.

4) Oksennan vain vuoden vaihteen paikkeilla. En tiiä, mikä taika siin muka on. Oksentaminen on ällöö.

5) "Kaikessa kestää ja kaiken se unohtaa" vai mites yhes kirjas kirjotetaankaan... Pitää olla muistilappuja ja puhelimes muistutuksia, että jotain ees muistaisin. (Ei päde syntymäpäiviin, ne mä muistan hyvin.) Ja sit mua saa aina ootella. Esimerkiks iltapesul vierähtää hyvän aikaa, mut hyvä syy pitää kiirettä oottaa yleensä jo sängyssä ;)

Haastan seuraavat henkilöt kertomaan omituiset tapansa: HeliHoo, HannaMari, gsis, Sgtarh ja
Yaminah. Onnea voittajille! Myönnän että en ees osaa linkittää noita nimiä :)

Pakko lisää viel yks bonus, koska näit omituisii tapoi tuli mieleen vaik kuin monta. (mistä se sit kertookaan...) eli:
6) Saan kaikki parhaat ideat vessassa/suihkussa tai öisin sängyssä, eli silloin kun ei oo mitään mahdollisuutta kirjoittaa niit ylös ja mites siinä sit käykään ks. kohta 5.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.