IRC-Galleria

sassemon

sassemon

wear your smile like a mask ☆

HuomentaKeskiviikko 18.06.2008 16:14

Näin taas unta.

Olin jossain isolla maatilatalolla. Siinä oli iso vihreä, loputon pelto edessä. Make ja Benkku ja joku oli mun kanssa, joku oli meidän kaveri mutta sillä ei ollut kasvoja, en saanu niitä hahmotettua. Lähdettiin kävelemään pellonreunaa pitkin ja puhaltelin voikukkia. Yhtäkkiä Make ja Benkku lähtivät sinne pellolle juoksemaan ja vaan hävisivät unestani.
En panikoinu, kävelin pellolle ja kaaduin selälteni makaamaan, pilvinen taivas. Nousin ylös ja paikalla oli meidän vanhemmat ja Noora ja Santeri, talo olikin sitten toiselta puolelta meidän. Sitten katottiin katolle, siellä oli jotain 6-8 vuotiaita pikkutyttöjä, ja huudettiin niille että menisivät oman kattonsa puolelle. Ne menivät.
Sitten kävelin toisen talon pihan ympäri ja talosta tuli Janina ja Salka ulos :D Ne oli pukeutuneet gooteiksi, molemmilla hirmupitkät hiukset (Janinan hiukset laahas maassa) ja ne puheli siinä jotain mulle. Sitte tuli vastaan pari muuta goottimuijaa ja ne haki jotkut pikkumoponsa nurkan takaa ja lähti ajamaan niillä, joten mäkin hain ja tahallani ajoin sellaisesta hiekkakummusta niin että kaaduin. Naureskelin kun unen "kamera" lensi maahan niin että kuva oli ihan vino ja näin jalkani.
Lähdin siitä kävelemään sellaisen hevosaitauksen ympäri meidän talolle (jossain vaiheessa kuva korjaantui) ja siellä oli ihmisiä. Ja sitten menin meijän iskän kyytiin ja Make oli jonkun toisen kyydissä ja faija ajo tuhattajasataa jonnekin, mutta päädyttiin takaisin kotiin. Sitten siellä oli juhlat, menin pois.
Noora oli etupihalla ja sielä oli lammasaitaus missä oli lampaita ja ne karkaili. Otin ne kiinni ja niillä oli yhtäkkiä sarvet ja ne puski mua mutta aina mä ne kannoin sinne aitaukseen takasin. Sitte Noora laitto alemman portin kiinni, ja vein koiran siihen aitauksen eteen, ni lampaat ei enää karkaillu.
Kävelin siitä takaisin etuovelle ylös missä meijän ala-asteen liikanmaikka kiipesi katolle ja käskin varoa kattotiiliä jotka irtoaa. Se sanoi mulle että mun pitäisi mennä tilanomistajan luokse, sillä oli mulle hommia.
Menin sinne ja se näytti lampaiden ruuat ja antoi sellaisen heinäpussin mulle. Sitten se heitti mut lentokoneeseen, että mun piti mennä Kiinaan leikkaamaan heiniä! Sitten mut heitettiin lentokoneeseen ja siellä marisin että miksi pitää mennä yhyy. Sitten mut pudotettiin lentokoneesta suoraan sellaisen suuren kaupan sisällä olevaan viljapeltoon missä oli erivärisiä viljoja (punasta, sinistä, lilaa, tummanvihreää..) mun piti sellaisella sirpillä leikata tummanvihreää. Tutustuin siihen mun edessä leikkaavaan tyttöön ja sinne tuli kohta joku tarkastamaan jotain heiniä ja piti mennä pois. Tyttö leikki kanaa kun se näki sen muijan koska se oli kuulemma hirveä nipo. Sitten mulle tultiin sanomaan että voin lähteä kotiin, siellä oli rullaportaat ylös ja tullimies niiden edessä. Pääsi lentokoneeseen.
Päätin etten mene, koska en ollutkaan Kiinassa vaan kaupasta ulostultaessa olin Irlannissa tai Lontoossa sellaisella rautatientorin tapaisessa metropaikassa. Lähdin kävelemään ja tapasin Maken ja taas jonkun, ne asu siellä (oli se Lontoo btw). Sitte Make oli sillee "jää tänne mun kanssa" ja olin sillee ookoo ja jäin ja käytiin jossain kaupassa, jonka jälkeen lähettiin eteenpäin ja vastaan tuli Maken kaatokännissä olevat vanhemmat (jotka oli paljon vanhempia unessa kuin oikeasti). Sitte ne selitti jotain ja olin sillee "ei ei ei mun on päästävä kotiin!" ja juostiin sinne kiinapaikkaan ja sieltä oli kaikki viljat kadonnu. Menin selittämään tilanteen tullimiehelle ja se sanoi, ei ja jäin istumaan rappusille.
Sitte sieltä tuli joku hirvee lauma mun tuttuja sielt nurkan takaa ku nekää ei ollu päässy takasi ja sit otettiin kuvia niitten ja Maken kanssa ja ooteltiin et jos päästäis takasi lentokoneesee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.