IRC-Galleria

sassemon

sassemon

wear your smile like a mask ☆

Hyi yhyy meen varmaa takasi nukkumaan..Torstai 19.06.2008 11:25

Näin kauheeta unta ja sain vasta nyt tärinän lopetettua (heräsin 7.45)

Mentiin porukalla Milli, Benkku, Make, Minä ja Noora (plus ehkä Jonna ja Vili?) sellaseen kauppakeskuskseen junalla. Se kauppakeskus (muistutti muuten Selloa, mutta oli PALJON isompi) oli rakennettu sellasen kallion sisään, ja siitä junilta mentiin sinne pitkiä rappuportaita alas. Junien luona oli kai myös metroja. Nojoo, mentiin sinne kauppakeskukseen ja hilluin sielä ja hajaannuttiin. Menin jonku liikkeen eteen missä oli meikkitestereitä ja siinä oli just jotai vihreitä juttuja. Testasin yhtä ja Noora tuli siihen kans testaamaa, ja yhtäkkiä meijän takana oli joku tyttö(/nuori aikuinen, en muista?) joka käski meijän antaa ne meikit sille, eli se varasti ne. Annoin meikit kyseisen tyypin käteen, mutta tartuin tätä käsivarresta - Noora teki samoin mutta ei saanu kunnolla kiinni, ja tää tyyppi lähti karkuun. No mä menin perään ja se tyyppi hyppäsi kaiteen reunalle ja sanoi, että hyppää jos tuun yhtään lähemmäs. No en sit ottanu sitä tosissani ja menin lähemmäs ja se vaan kaatu taaksepäin. Mä yritin ottaa sen jaloista kiinni mut ei onnistunu. Sit menin kauemmas siitä kaiteesta, etten nähny ku se tippuu, mut kuulin kyllä.
No sitte uni kai jotenki jatku ja tuli seuraava kohtaus missä oli joku tyttö jolla oli Slipknot-paita ja oudot puiset kengat seisoi samanlailla kaiteen reunalla paitsi tippui vahingossa, ja sen olisi saanut autettua ylös siitä, mutta tönäisin sen kengänkärkiä niin, että tää tyyppi tippui. En taaskaan kattonu, ja aina ku menin rappusia alas meinasin saada ahdistuskohtauksen ja rupes pyörryttämään ja tuli huono olo.
Törmäsin sitte Milliin ja näihin muihin ja kerroin paniikissa et oon tappanu kaks ihmistä ja ne ei uskonu ja taputteli mua vaan olalle ja katto sillee "ihan tosi?" -ilmeellä ja olin silleen eieieieiei ku oikeesti. Sit ne meni pois ja jäin istumaan siihen ja aikaa meni.
Sit menin pois sieltä kauppakeskuspaikasta ja Milli tuli takaisin moikkaamasta kummitätiään junalla ja sillä oli uusi keltamusta huppari päällä ja se oli saanut tädiltään vanssit. Jotenki me päädyttiin taas sinne alas junilta, mutta sitten tultiin Jansun kanssa rappuja ylös ja ihmeteltiin että mitä lukee Millin kengissä (jotain Vans juttuja luki). Sitte käveltiin sinne junapaikalle ni Benkku tuli meitä vastaa ja kerto että Make oli jääny metron alle. En tajunnu koko juttuu, mut vietiin pois sieltä taas jonnekki sinne alas ja sielä oli paljon heliumilmapalloja jääny siihen matalaan kattoon ja mä olin ihan yksin siinä alhaalla ja olin ihan "häh?" - en siis panikoinu vaan en tajunnu mitä tapahtuu.
Sitte jossain vaiheessa uni tuli tilanteeseen missä oltiin auton kyydissä ajamassa meille, Make ajoi autoa (oli jäänyt metron alle mutta selvinny siitä varsin lommoitta ja hengissä), mutta sitten se kuitenki istu keskellä koska mä istuin edestä katsottuna oikealla ja Milli vasemmalla ja unessa vaihteli se että pelkääjän paikalla istui aina Jake tai Benkku. Jake ajoi autoa jos Make oli unessa vaihtanut keskelle istumaan.
Sitte Make kysy multa että miks mä en oo pakannu paljoo ja olin että "kui?". Sitte Make kysy, että miksei mun mp3 oo ladattu, vastasin että "On se ladattu..". Sitte Make rupes suunnillee huutamaa mulle sillee vihasena, et minkä takia mä en ollu tullu sen luokse ku se jäi sen metron alle et mä olisin vaik voinu kuunnella musaa mut se ois vaa halunnu mut siihe sen luokse enkä mä ees tullu ja yritin selittää ja rupes itkettämää ja tuli huono olo ja nii. Sit yritin halata Makee, mut se ei reagoinu siihen, ja käännyttiin mutkaselle hiekkatielle missä oli outoja puita, ja painauduin auton oven viereen mahdollisimman kauas ja tuijottelin tulos toivoen et Make oliski sillee "anteeks Henna en tarkottanu", mut se ei ollu se vaa vihasena anto ajo-ohjeita Jakelle ja mua itketti mutten halunnu siinä itkeä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.