IRC-Galleria

sassemon

sassemon

wear your smile like a mask ☆

jå jåPerjantai 19.06.2009 17:44

öö nii taas on sellanen haluun sitä haluun tätä

mm. Pitemmän hiukset, mut ne nyt sitte vois olla tässä niinko projektina taas (ette arvaa kuin mul on sellane "aa ois siistii testaa pidennyksiä" mutta a) nou mani b) en harrasta übertyttöilyä)
sitte se ihana sitruunankeltanen neule H&Mstä, sellane harmaa lössöt-paita ja toppi. Sekä PALJON rahaa koska alennusmyynnit on taas alkamas pian ja nyhyy (lähteeks joku joskus shoppaa mun kanssa hä?)
No sitte tosiaan joskus ois iha kiva ostaa joku KUNNON huppari koska omani rajoittuvat umpinaisiin ja yheen vetoketjulliseen siniseen. :)) Olis siis ihan kiva omistaa jotain pitkähihasii jotka ei peitä t-paitaa!
No periaattees ois siistii tuunaa kännykkä mutten viiti enkä osaa koska en haluu tohon mitää älyttömän pysyvää + ultimate bling bling ain't my thing. ELI pitäis keksii jotain jänskää joka ei tuhoo mun kännykkää mikä tosiaan on aika.. Vaikeaa.
Ja sitte voisin tuunaa mun kalenterin glitterillä yms.
Plus haluaisin myös ne lilat/pinkit paljetticonssit mutta toi 129€ ei o ihan sellanen hinta minkä voisin maksaaa!
MicMacista haluaisin lisääää kirkkaita asusteita ja JCstä sen yhden paidan (olikohan siinä ♥ ja "come together", sellane rimpsualareuna, kermanvalkone) ja sellasen mekkopaidan ja kaulakorui!
Ja tietenkin koska olen hullu ja tyhmä ja jos mulla joskus ois tarpeeks rahaa tuhalattavana ni ostaisin ne hullunkorkeet kromikorkkaritsydymkengät cyberistä :D ei mulla ois oikee mitää mitä niitten kaa käyttää mutta AAAA ovat niin siistit!
mm. Myös olis siistii saada about kaikki mitä maailmasta löytyy mutta hehe nope.

JA tydyy haluisin testaa milt näyttäisin ruskettuneen kunnol mut no way hommaan mitää itseruskettavii ko haluaisin jotai tököttii joka lähtee niinko HETI POIS.

Ja kaikkee semmost!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.