IRC-Galleria

sassemon

sassemon

wear your smile like a mask ☆

Life is what it isPerjantai 18.06.2010 05:34


On ihmisiä jotka tulevat unohtamaan sinut. Heitä, joihin tulet törmäämään myöhemmin jossain, ja he eivät edes tunnista sinua, tai harkitse tervehtivänsä. Tätä tapahtuu. Voi soittaa, voi yrittää muistuttaa, voi panostaa ystävyyssuhteeseen kaikkensa, mutta siinä vaiheessa kun ollaan jo puoliksi pinnan alapuolella on paha lähteä pelastamaan muuta kuin itsensä.
Älä roiku näissä ihmisissä. Jos muistutat heitä itsestäsi, he saattavat soittaa kerran. Teistä saattaa tulla hetkeksi hyviä ystäviä, mutta loppujenlopuksi, he unohtavat sinut ja lopulta, ehkä joskus, sinä myös heidät. Näiden ihmisten kanssa luvataan olemattomia ja tervehditään kuin hyvät ystävät, vaikkei ole mitään aavistusta toisen elämästä, ja oikeastaan ainoa asia mikä yhdistää teitä, on menneisyys.
Mutta jotta eläminen ei menisi liian marttyyrimaiseksi, sinä tulet unohtamaan myös jonkun. Jonkun joka haluaisi että soitat, joka haluaisi että muistat ja pidät lupaukset joista olette puhuneet. Jonkun joka tuntuu sinulle niin mitättömältä, jopa ehkä ärsyttävältä kun tämä roikkuu mukana, hän voi olla juuri se henkilö joka olet jollekin muulle.
Todennäköisesti olet jo unohtanut useammankin ihmisen. Jotkut osaavat elää sen kanssa, toiset miettivät yömyöhään mikä heissä meni vikaan. Koska vaikka helpompaa olisi syyttää toista, on vaikea löytää lopullista vikaa ihmisestä jota kaipaa - ja niin paljon helpompaa miettiä, miksei itse ollut tarpeeksi. Mikä oli itsessä niin epämielenkiintoista, että toinen unohtaa.
Joten mitä tahansa tunnetta tämä sinussa herättää - yritä. Soita jollekin, tekstaa jollekin, puhu mesessä jollekin, kommentoi galleriassa jollekin, kommentoi facebookissa, missä tahansa, miten tahansa, tee jotain. Tee jonkun päivä. Kysy mitä kuuluu. Soita ilman asiaa. Kerro itsestäsi. Kerro elämästäsi. Kuuntele mitä toinen sanoo.
Saatat muistaa jonkun.
Sillä tulet unohtamaan ja sinut tullaan unohtamaan, joten muista jokainen hetki, jokainen ihminen, jokainen tunne edes hetken verran elämässäsi, sillä jos on unohtanut itsensä, on vaan elossa, muttei elä. Täällä ei mene asiat tasan. Kukaan ei katso milloin olet kokenut tarpeeksi pettymyksiä, vääriä ihmisiä, vääriä hetkiä - se on yksinkertaisesti sinun valinta, vasen vai oikea?

Tässä ei ehkä loppujenlopuksi ole näin myöhään illalla kirjoitettuna yhtään mitään järkeä, mutta ainakin tuli sanotuksi. Ehkä mä kadun tätä aamulla. Ihan sama. Nyt juuri ei kiinnosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.