IRC-Galleria

sassemon

sassemon

wear your smile like a mask ☆

JustTiistai 06.11.2007 23:38

Tää koko päivä on menny niiiiiiiiiiiiiin perseelleen.. En jaksais millää olla. Onneks huomenna on jo keskiviikko, sen jälkee pitää kestää vaa torstai, perjantai onki jo ihan helppo. Mut oikeesti toi torstai on niiin perseestä.. Pitää raahaa perseensä kuoppikselle (joka meinaa transparent-tehtävän loppuuntekemistä, paskaa) sitte on ruotsinkoe. Ruotsinkoe. Voi vittu en selvii, miksen ois yhä se 9-10 oppilas joka oppii kaikki iha nopeesti ja helposti?
(noku nykyään vaa lagaan ja kuuntelen musaa tunneil ja nukun yms. Siks. Ja sen takii et suurinosa opettajista on PER-SEES-TÄ, kuten esim. Pärnänen ja Riikonen.)

Mut huomen on sitä punttisalii, nolaamaan taas itteni sinne, ihanaa oon nykyjään huonokuntonen jee. Vituttaako vai? Ja nii, taas pitää hengata hanskat käsissä, paskaa.
Oon vähäc huolissani siitä miten toi emomiitti tulee menemään mut no, sehän nähää sitte. Veeraaki tulee nähtyä ja Milli tulee Hesaan siin samalla, ja Make tulee meille perjantaina.

ARHAGHSHLKSD toivottavasti huominen menee vähäc paremmin, tai muuten hajoon torstaina iha täydellisesti enkä mee kouluu ja tulee taas poissaoloja ja en ois sillo kuukautee ollu kuoppiksen tunneilla, ja en tekis ruotsinkoetta koska se paska maikka ei anna tehä sitä myöhemmin eli siit tulis nelonen ja voin saada JOPA järisyttävästi kutosen ja ARGh
Jauhan taas jtn paskaa tänne, jeejee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.