IRC-Galleria

savukvartsi

savukvartsi

"I have no strength with which to speak when you sit me down and see I'm weak." ~Brave <3

Pluskokoinen lol.Torstai 22.03.2012 16:04

Tulin tässä vaatetussuunnittelun esivalintatehtäviä tehdessä taas pohtineeksi sitä paskamyrskyä, jonka sain aikaan Facessa postaamalla seinälleni tämän kuvan:
AjTa9pHCIAEJNAZ.jpg

Sain monta kilometriviestiä tyypiltä jonka painoindeksi keikkuu jossain alipainon alapuolella. Oli tosi vihainen kun demonisoin laihuutta ja ko. kuva ei kuulemma millään lailla edistä kenenkään ruumiinkuvan positiivisuutta. Lopulta sitten päädyin poistamaan kuvan raivouksineen, koska alunperin minusta lähinnä hauska ja itsetuntoani nostattava kuva aiheutti lopulta vain mielipahaa, todennäköisesti lähinnä minulle.
Syy, miksi sen kuvan alunperin sinne laitoin oli eräs kampanja, jossa pluskoon malli yrittää kohottaa naisten itsetuntoa. Kampanja ei kylläkään onnistunut ainakaan minun kohdallani yhtään, yhdessä kuvassa nimittäin luki nykyisten pluskoon mallien koot. Huomasin olevani siis pluskokoinen. Koolla 36. Melko masentavaa.
En halua demonisoida laihoja, ihan päin vastoin. Täytynee laihduttaa kymmenisen kiloa, niin ehkä lakkaisin olemasta pluskokoinen ja saisin rauhassa postailla kuvia 50-luvun pinup-tytöistä herättämättä suuria kauneusihannemyrskyjä. -____-

Voi LOL

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.