IRC-Galleria

savukvartsi

savukvartsi

"I have no strength with which to speak when you sit me down and see I'm weak." ~Brave <3

Winner's day \o/Keskiviikko 25.04.2012 02:41

HAH! Läpi meni, vaikka vähän skeptinen olinkin \o/ anniskelupassi tulee sit postissa joskus.

Sain myös tänään valmiiksi yhden isoimmista proppiprojekteista ikinä. Toinen varmaan valmistuu huomenna, kunhan virittelen tuon kyberkäden hands freen paikoilleen. Nom siitä tulee hieno! :P

Ja tämä: kun kirjauduin Galleriaan tänään, koko etusivu oli täynnä ragea yhdestä tyypistä. Siis yhdestä ainoasta, vasta 18 vuotta täyttäneestä idealistista. Kamala mellakka, "olet idiootti, vihaan sinua" "vitun urpo läski" "lukutaidoton typerys"

Then I goes like:
24.04.2012 22:31 <savukvartsi> ...silmiini hyppäsi parissakin kommentissa "lapsi tarvitsee sekä isä- että äitihahmon". ---> yksinhuoltajilta lapset huostaan? mitä tämä nyt on, c'mon. periaatteessa sinulla on oikeus adoptoida jos olet yli 25-vuotias ja elät yksin tai _heteroliitossa_. jostain syystä rekisteröidyssä suhteessa elävät eivät kuitenkaan saa adoptoida, vaikka esimerkiksi avoliitossa elävästä (homoseksuaalisesta)parisunnasta toinen voisi yksinään adoptoida lapsen. ts. jos homosuhteesi on virallinen, sinulta viedään oikeus, joka sinulla olisi ilman parisuhteen rekisteröintiä. kenenkään muun mielestä kummallista?
24.04.2012 22:38 <HxD> @savukvartsi: toi on kyllä aika kummallista :O

--> This means he understood? Saa nähdä.

Ja loistavia ideoita Quest for Gorenie -sarjikseen, voisin jatkaa sitäkin projektia :3 ilman värejä tosin tästä eteenpäin, sivujen maalaus käsin kun vie päiväkaupalla aikaa :/ ehkä sit joskus jos opin käyttämään piirtopöytää.
Mutta:
success_kid_01.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.