IRC-Galleria

savukvartsi

savukvartsi

"I have no strength with which to speak when you sit me down and see I'm weak." ~Brave <3

TulimyrskySunnuntai 19.08.2012 14:05

Selasin ajankulukseni Gallerian etusivua läpi... Tiesin kyllä että suhteellisen kasvottomassa nettikeskustelussa ihmiset sanovat aika paljon ja kaikenlaista, mutta nytpä se iski tajuntaan todella vahvasti: keskustelun taso Galtsussa on todella ala-arvoista!

Ihan oikeasti, aika harva kasvokkain rupeaisi viljelemään näitä "olet tyhmä ja lukutaidoton" "vitun idiootti" ja "kuolispa kaikki sun kaltaiset pois" -kommentteja. Vaikka asiasisältö olisikin tasokasta, niin näitä persoonaa kohtaan tehtävät, varsin aggressiiviset hyökkäykset ovat aivan naurettavan yleisiä. Kaikki täällä aivan varmasti tietävät ainakin yhden tyypin joka vastaa tätä kuvausta, niitä on tosiasiassa täällä aika paljon.
Juuri näiden asiattomien haukkujen takia "näin tänään nätin perhosen" -blogimerkinnätkin muuttuvat tosi helposti valtaviksi tulimyrskyiksi joille ei näy loppua. Ahdistavinta on se, että valtaosa näistä loukkauksilla kommenttejaan höystävistä käyttäjistä on itse asiassa aikuisia ihmisiä! Miksi on niin vaikeaa pysyä aiheessa ja olla suututtamatta keskustelukumppania tyhjänpäiväisillä ja asiaan liittymättömillä "diagnooseilla" älykkyydestä, seksuaalisesta suuntautumisesta, traumoista ja uskonnosta?

Olen aivan varma että tästäkin nousee hirvittävä meteli. Mutta tässäpä haaste teille, jotka tätä blogitekstiä rupeatte kommentoimaan: yrittäkää pysyä aiheessa ja välttää näitä juuri kritisoimiani provokatiivisia tehokeinoja. Ettei mene homma ihan mauttomaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.