IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

-Sunnuntai 27.11.2005 01:50

Väsyttäääää, mutta en malttaisi mennä nukkumaan kun juttelen mesessä Sallin kanssa :>
Argh, kyllä nyt on pakko mennä tutimaan ihanihan pian, koska muuten pyörryn kun väsyttää ja sattuu päähän niin paljon. Otto jää taas vaihteeksi istumaan koneelle ja tulee ehkä siinä kolmen maissa nukkumaan, kuten yleensäkin. No ei ole minun päätettävissäni se miten se nukkuu.

Ei ole mitenkään positiivista keskustelua mesessä nyt, sanon vaan. Ei mitenkään maailman iloisin aihe ;<

Lunta maassa, toivottavasti vielä huomennakin ;> Vaikka tuskin. Olisi niin tyypillistä jos lumi olisi aamuun mennessä sulanut pois. Sitten minun sunnuntaipäiväni menisi kyllä niin perselleen niin perseelleen ettette uskokaan.

Tänä aamuna Oton herätyskello soi kaksi kertaa. En tiedä mitä ihmettä se oikein sääti, kun se ei kummallakaan kerralla noussut ylös kun kello soi :> Omituinen hyypiö. Minäkin kävin siinä aamulla kahdeksan aikaan vessassa ja eikun takasin nukkumaan, en noussut silloinkaan ylös vaikka ajattelin että en kumminkaan saa unta enää, vaan hyvinpä tuli uni.

Aijaijai tämä masu tuntuu turvonneelta, auts, tuntuu kuin nahka repeisi kohta. Hyi mikä inhottava tunne..
Vauva kovin potkinut tänään. Meitin mussukkainen<3 Söpö se oli kun minä vittuuntuneena makasin sängyllä niin tää alkoi kiemurtamaan ja potkuttelemaan masussa <3 Siitä tuli heti parempi mieli :) <3

Ja nyt, öitä mulkut, nähkää painajaisia <3

#

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.