IRC-Galleria

senza_limiti

senza_limiti

Rakastunut Roomaan

MOIKKA KAIKILLE!!!Lauantai 26.08.2006 12:43

Niin se kesä alkaa tekee loppuaan ja syksyn tuulet puhaltelee aamuisin kun töihin olen lähtenyt. Kohta nuo tuulet vaihtuvat taas hieman erilaisiin tuoksuihin ja lämpökin taitaa olla hieman eri asteinen. Laukut on pakattu ja vähän kaikkea muutakin siinä sivussa. Monta hommaa on lopetettu ja tuntuu että satoja ainakin aloitettu. Mutta niin se vaan menee.

Jokaisella on omat polkunsa valittavana ja mun polku vie taas täysin jonnekkin tuntemattomaan. Ajoittain hiipii pieni pelko, että mitä jos mikään ei suju? Mutta onneksi kelkan saa käännettyä takaisin. Tosin itseni tuntien, tuota ongelmaa ei pitäisi tulla, mutta mitä kun yli 5 vuoden takainen unelma toteutuu? Mitä sitten? Mistä ne tulee ja mitä kun ne saavuttaa? Mieli heittelee, mutta nyt alkaa tunteet toisaalta rauhoittua, silti 10 minuutin päästä tuntuu jo toiselta. Heittää härän pyllyä. Sydämessäni tiedän että teen oikein ja tätä mä haluan enemmän ku mitään muuta.

Jos joku tän lukee, niin luultavasi olen jo rajat ylittäny ja olen oppimassa taas jotain uutta ja mielenkiintoista. Lähetän tämän kirjoituksen välityksellä juuri SINULLE suuren halauksen ja toivon, että myös sinun huulillesi nousee pieni hymy, jos tunnet minut ajattele lämmöllä meidän yhteisiä hetkiä, ne lämmittävät syksyn pimenevissä ja kylmenevissä illoissa, sillä minä taatusti ajattelen myös sinua!!!!

Rakkain terveisin ja suurin lämpöisin halauksin: Elmeri xxx

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.