IRC-Galleria

senza_limiti

senza_limiti

Rakastunut Roomaan

IHANAN IHANAA!Maanantai 16.10.2006 00:42

Aivan loistavan upeeta!!! Ma tosiaan tapasin tai siis bongasin Richard Geren hotellin edustalla. Se oli jotain ihan uskomatonta ja kylla siina polvet notkahti!!! ;) Ah mika hymy! Just edellisena iltana katoin yhta ohjelmaa, jossa se oli mukana. Niin ihana herrasmies!!!

Luistimet saapunee ensi viikolla tanne, sitten vaan valloittamaan Rooman areenaa... Samoin toi mun ihana lapsonen tulee 2 viikon paasta tanne.. Mummi oli niin kultainen etta lupas lahtee saattamaan sen turvallisesti tanne. Siina alkaa murulla kunnon kielikylpy, naapurin kamut varmaan ihmeissaan ku tulee vierasta kielta puhuva hemmo nurkille. Mut taitaa se olla toisinkin pain. Iso on ikava tuota rakasta karvapalloa. Lieko siina kyyneleet vierahda poskille ku kamu juoksee syliin!!! Jos viela tunnistaa!!! ;)

RoomaLauantai 30.09.2006 00:59

Taa on mun kaupunki ja mun uusi elama. Ei suinkaan... Kylla kaikki vanha on viela tuoreessa muistissa ja erityisesti kaikki hyvat ja merkittavat hetket kulkeva mukanani tuolla sydamen sopukoissa.

Mutta vaikka tama kaikki on uutta, vie se aikaa kuitenkin sopeutumiseen. Niin paljon uutta asiaa tulee eteen, ettei aina tieda, mita seuraavaksi tehda. Onneksi on neuvokkaita ja rakkaita ystavia taustalla.

Tama on minun uutta elamaani. Uusi sivu on avattu ja tarinaa tulee oikein sutinalla. Tama oli se mun juttu. Tama oli se mita ma kaikista eniten halusin toteuttaa.
Nahdaan jouluna! Pitakaa rakkaat (jos joku tan lukee) suomen lippu korkeella ja pilke silmakulmassa!!! Rakastan teita kaikkia!!

MOIKKA KAIKILLE!!!Lauantai 26.08.2006 12:43

Niin se kesä alkaa tekee loppuaan ja syksyn tuulet puhaltelee aamuisin kun töihin olen lähtenyt. Kohta nuo tuulet vaihtuvat taas hieman erilaisiin tuoksuihin ja lämpökin taitaa olla hieman eri asteinen. Laukut on pakattu ja vähän kaikkea muutakin siinä sivussa. Monta hommaa on lopetettu ja tuntuu että satoja ainakin aloitettu. Mutta niin se vaan menee.

Jokaisella on omat polkunsa valittavana ja mun polku vie taas täysin jonnekkin tuntemattomaan. Ajoittain hiipii pieni pelko, että mitä jos mikään ei suju? Mutta onneksi kelkan saa käännettyä takaisin. Tosin itseni tuntien, tuota ongelmaa ei pitäisi tulla, mutta mitä kun yli 5 vuoden takainen unelma toteutuu? Mitä sitten? Mistä ne tulee ja mitä kun ne saavuttaa? Mieli heittelee, mutta nyt alkaa tunteet toisaalta rauhoittua, silti 10 minuutin päästä tuntuu jo toiselta. Heittää härän pyllyä. Sydämessäni tiedän että teen oikein ja tätä mä haluan enemmän ku mitään muuta.

Jos joku tän lukee, niin luultavasi olen jo rajat ylittäny ja olen oppimassa taas jotain uutta ja mielenkiintoista. Lähetän tämän kirjoituksen välityksellä juuri SINULLE suuren halauksen ja toivon, että myös sinun huulillesi nousee pieni hymy, jos tunnet minut ajattele lämmöllä meidän yhteisiä hetkiä, ne lämmittävät syksyn pimenevissä ja kylmenevissä illoissa, sillä minä taatusti ajattelen myös sinua!!!!

Rakkain terveisin ja suurin lämpöisin halauksin: Elmeri xxx

hiihhiiiLauantai 22.07.2006 21:33

Mitä mitä!!! Elämässä täytyy olla jännitystä! Eix nii?

Ihmisgeneraattori....Keskiviikko 31.05.2006 21:34

Elmeri päätti putkahtaa maailmaan eräänä pimeänä iltana. Melkein heti näki että hänestä tuli sekasikiö.. Perhe oli rikas ja he eivät nähneet nälkää. Koulussa hän pärjäsi hyvin huonosti, siellä häntä kiusattiin sukunimestään.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi miellyttämään äidit, niinpä elannonansaitsemiskeinoksi tuli kukkien kastelu.

Elmeri kehittyi toisellakymmenellä varsin ystävälliseksi. Päähänsä hän sai vaaleat hiukset, sekä tumman ruskeat silmät.
Alkoholin käyttämättömyydestä johdatellen hän oli suuresti unelma. Lempiruokaansa rapareperikeittoa hän sai työskennellen atk-konsulttina.

Elmeri ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa joka viikko. Alkoholia hän myy kadulla.

Hän nappasi itselleen puolison jonka kanssa oli vähällä mennä naimisiin.

Sen pituinen se

Mitä merkitsee?Perjantai 26.05.2006 11:28

3.1.06 Syntyi Rocco Amore... 3.1.... sattuu olemaan Elmerin nimipäivä???!!!!

Mitä merkitsee oma elämä ja omat unelmat? Pystyykö niitä laittamaan muiden edelle?
Mitä merkitsee irtaantuminen kaikesta tutusta ja turvallisesta? Hypätä vieraaseen ja tuntemattomaan, mutta kuitenkin sellaiseen joka tuntuu omalta, tutulta ja turvalliselta?

Mitä merkitsee muiden mielipiteet päätöksissä joita ihminen tekee?

muistoja Tiistai 16.05.2006 20:17

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

toukokuu jo on...Maanantai 08.05.2006 02:32

Aika siistii oli tänää ottaa arskaa bigsuissa... Roccokin nautti ilosena ulkona.. Ei vois enempää nauttii, ku tänään... Huomenna odottaakin jo ihan uudet kuviot ja projektit. Ei sitä tiiä, mitä se elämä eteensä heittää.. Onko kohtaloa olemassa? Uskooko joku siihen? Mites uniin? Käyvätkö ne koskaan toteen? Vai onko se vain harhaa?

Vappu mennä vilahti, ei sitä ees ehtiny tajuu.. Kesäkuu kohta kolkuttaa... Kello on jo paljon ja tekstityskin sen mukaista. No mutta Heipparallaa ja hellät tunteet.. Onko niitä olemassakaan?

HAASTE!Maanantai 24.04.2006 16:03

TÄMÄNHETKINEN:
1. Sijainti? Munkka
2. Opiskelu/työpaikka? Lähes työtön ja kohta en ees opiskelija
3. Vaatetus? lököhousut ja huppari
4. Olotila? aika väskä
5. Musiikki? italia
6. Ärsytys? yrityssuunnitelman laskelmat
7. Ilon aihe? aurinko ja kohta koittava vapaus!
8. Ihastus? nii mikä tai kuka? Onx sellasii?
9. Ajatus? tahtoo salille tai lenkille

VIIMEISIN:
1. Humala? Finnbodyn risteily
2. Automatka? Rocon kaa Saanan ja sannan luota
3. Kalenterimerkintä? millixen hieronta
4. Elokuva? shrek
5. Tekstiviesti? onhan noita
6. Lääkäri/sairaalakäynti? hakee rokotuksia
7. Vaateostos? paitoja
8. Matka? sicilia
9. Pettymys? aamulla
10. Unohdus? projektin kuvaus lappu

SEURAAVA/TULEVA:
1. Keikka/konsertti? who knows?
2. Yöpaikka? kotona
3. Ostos? maitoo ja kahvii
4. Rahanlähde? Opintotuki ja luistelu
5. Tavattu ystävä? Pekka tai carita
6. Soitettu puhelu? Annalle
7. Teko tämän kyselyn jälkeen? Yrtiystoiminnan rahoitus
8. Juhlan aihe? varmaa valmistujaiset?
9. Lupaus? alkaa ettii duunii

LEMPI:
1. Jogurtti? danone
2. Tupakkamerkki? They are all BAD
3. Piirretty elokuva? Shrek - animaatio
4. Itsetehty ruoka? spaghetti
5. Rakkauslaulu? Ti amo/ Tiziano ferron non me lo so spiegare io
6. Baari/Ravintola? En tunnusta
7. Auto? sitikka
8. Sunnuntain viettotapa? kerranki levätä! Yleensä asun jäähallissa
9. Ruokakauppa? s-market
10. Levynkansi? Antti MAtikainen kun sydän lyö ;)

EPÄMIELUISIN:
1. Virvoitusjuoma? ed yms...
2. Asia kotipaikkakunnallasi? putkiremontit
3. Herätys? painajaiseen
4. Suudelma? kuolaava
5. Karkki? onx niitä?
6. Puoli itsessä? Ajoittainen laiskuus
7. Sairastettu tauti? vatsatauti
8. TV-ohjelma? tietovisat iltapäivisin ja chatit
9. Alkoholijuoma? jegermaisteri
10. Kieli? varmaa ruotsi ku en enää osaa sitä

KEVÄT SAAPUKOON!!!Sunnuntai 23.04.2006 12:48

Sunnuntai aamuna klo 6.20... ihana aurinko on alkanut jälleen paistaa. Linnut laulaa ja jänöt juoksee Talin golfkentillä... Fasaanit juoksee jossain päin mettää äänistä päätellen. Aamu on raikas. Ei ollut muita kuin me kaksi. Ihana virkeä ilma läpäisi koko kehoni. Aika siistii sen jälkeen oli tulla kotiin posket punasina aamukahville! AAAH!!! Kyllä kevät ja kesä on ihmisen parasta aikaa! Täynnä valoa ja energiaa!

Rocco se jaksaa ihmetellä tätä elämän menoa lumien sulattua... Kaikki kivet ja kannot on haisteltava ja uusin leikkihän on että jäädään ojan pohjalle makaamaan! Ihan vaa huvin vuoksi. Tuulessa lentävät lehdet on niin ihmeellisiä, ei oikein tiedä, mitä niistä jahtaisi. Hauveli veijari on tullu tutux ja kuuluisax munkan koirapiireissä :) Tänäänkin tuli mamma mäyriksen kaa ja se ties jo tapauksen, ilman et oli kertaakaan nähny. "Ai tää on se Rocco, kuka tykkää leikkii Martan kaa?" Joo, kukahan niistä kolmesta martasta? ;)

Jälkeenpäin olo on mitä mahtavin ja tuholainenkin jaksaa rummutella wc:ssä yhtä ämpäriä sydämensä kyllyydestä, ettei vaa naapurit saa nukuttua!!! Ja sit ei muuta ku uuteen nousuun ja baanalle!!! - siis luistelee vikat näytöxet!!!!! Ou jeah!!!

p.s. Rocco oli eilen sivistänyt itseään italian tiedoilla, ainakin kirja oli ollut käytössä kun palasi kotiin! BRAVO RAGAZZO! Mammaan tullut! ja oppii tavoille siis hyvin pian!