IRC-Galleria

senza_limiti

senza_limiti

Rakastunut Roomaan

HOMOT VAUHDISSA!Tiistai 24.07.2007 20:37

Eikohan jo noi uudet kuvat kerro jotain... Pitihan se arvata, ku Einari tulee Roomaan, etta Rooman on taas ihan sekaisin. Tuli taas koettua niin paljon kaikkea ja naurua riitti!!! Mita sielta naisen kasilaukusta loytyy? BACARDI!! Mamma mia! Kaikkea hyvaa se vatsa vetikin, vaikka neidot jostain syysta saattoikin karsia ummetuksesta.. tai siis unen puutteesta? Rillit tippu nokalta, ku hikea pukkas niin pirusti ja takapuoli kastui kirjaimellisesti. Campolla tuli tavattua uusia ihmisia.. Hengailtiin Danielen, Mannen ja Vit...n kanssa ensimmainen ilta. Ehin ma kayda hoitaa lauantaina pari potilasta, vaikka nakit olikin silmilla.. Kyl se eikkakin siita reissusta tais hieronnan hyotya. Paastiin sisaan paikalliseen italialaiseen elamaan Giusepen ja Giorgian kautta. Ei mitaan mustasukkaisuutta? Peace and Love! Mutta kylla on kaikki jalkeen pain kyselleet, etta +40 astetta, miten te pystytte kiertaa keskustassa? No suomalaisella sisulla mennaan! Jos jalat on rakoilla, teipataan ja ostetaan vaikka torilta uudet kengat... Nukuttua tuli ke-su valilla noin 14 tuntia.. Kylla ku sunnuntaina paasin kotiin kentalta, nukutti.. Menin siis klo 11 nukkumaan! Miten se vika ilta menikaan? Tai aamu tai jotain silta valilta? Oli ainakin Sveitsin kaartilaisilla vellit housussa, ku suomen neidot laittoivat jalalla koreesti.. Jatetaan muut tapahtumat paikallaolleiden tietoon!????? Vai?

Nyt on aika hieman hengahtaa, ennen pikkuveljen paikalle saapumista... Sen jalkeen onkin tiedossa extreme suomen vierailu! Vapise Helsinki!
Elmeri lahtee viela karistelemaan nahkaansa tonne Calabrian aurinkoon... Torstaina, etten vaan tuu takasin kalkkilaivan kapteenina! ;)

Elmeri kiittaa ja kumartaa ja halii ja pusii Rakasta Einaria! Oli ihan sairaan siistia ku tulit tanne ja VAPISE ROOMA! Me isketaan viela!!!!!!!! Tosin voi olla, etta Sveitsissakin pitais kayda??? Vai kuin on Einariseni?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.