IRC-Galleria

senza_limiti

senza_limiti

Rakastunut Roomaan

i gatti dicono miaaaauuuuuuMaanantai 09.07.2007 14:56

Ciao vaan kaikille!

Mitahan sita.. Rantaelama maistuu vapaapaivina. Aurinko paistaa ja melkein oon jo onnistunut saamaan auringonpistoksen pariin kertaan. Ei ihmiset turhaan siestaa vieta. Alan ymmartaa taas lisaa tasta kulttuurista. Kieli on ihan sekasin ku oon saanut onnekseni puhua suomea Svetan kanssa. Mukava tytto espoosta. Kun viela ollaan taysin samaa rapulaatua ;) Paljon ollaan onnistuttu saatamaan. Mutta mitas pienista ku ei pienetkaan meista. Lauantaina oltiin ihan maalla.. Oliviilehdon keskella tansittiin ja syotiin ja juotiin. Kuunneltiin live musaa, oli aika ihana paikka. Ilma muistutti suomen ilmaa.. Oli helppo hengittaa.. Grazian kaa innostuttiin ihailemaan tahtitaivasta ja arvailemaan eri kuvioita????
Mut kaikista parasta oli eilen menna puistoon syomaan pizzaa ja juomaan bissea pullon suusta ihan vaan pizzan kyytipoikana.. Muutenkin oli tosi hiljasta ja kateltiin samalla ku arska laski. ;) Ma con chi stavo? Che bella domanda? Chi lo sa?
Oon huomannut, etta englannin yksityisilla tunneilla vois vahan tienata.. Yhen tunnin oon jo antanut ja aika nappiin meni.

Kaupunki on hyvin hiljentynyt kesan viettoon. Ihmiset on paenneet kaupungin polttavaa kuumuutta...

alennusmyynteja ootellen...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.